Wonen

Stoere tuinmeubels voor buiten

Redactie MannenNieuws1333 views
Stoere tuinmeubels

Als man ben je meestal niet zo geïnteresseerd in chique, elegante meubeltjes. Je hebt meestal liever wat robuustere, sterkere meubels met een stoere uitstraling. Dat geldt in huis, maar zeker ook in de tuin. In de zomer is de tuin de plek waar je veel tijd doorbrengt. Relaxen met een biertje, lekker barbecueën of met vrienden kletsen… Dat wil je natuurlijk wel in stijl kunnen doen. En dus zoek je er stoere tuinmeubels bij waarop je lekker kunt ontspannen.

Robuuste houten tuinmeubels

Veel mannen kiezen voor houten tuinmeubels, bijvoorbeeld van steigerhout. Dit is bijzonder sterk materiaal met een stoere uitstraling. Eventueel kun je van hout ook zelf tuinmeubels maken, als je er de tijd voor hebt. Het is even een flinke investering om mooie tuinmeubels aan te schaffen, maar dan heb je wel meubels die jarenlang meegaan. Bij houten tuinmeubels is het een stuk comfortabeler als je stoelkussens gebruikt, want echt lekker zit hout meestal niet.

Stoere zitzakken voor buiten

Een zitzak is lekker makkelijk. Je parkeert hem ergens neer, je ploft erop en klaar is kees. Je zit altijd lekker, je kunt hem helemaal naar je eigen smaak in vorm brengen en hij is lekker flexibel. Veel mensen denken dat zitzakken niet geschikt zijn voor buiten, maar tegenwoordig zijn er veel zitzakken die van waterafstotende stof zijn gemaakt. Ze zijn dus best bestand tegen een buitje! De stof is sterk en sneldrogend, dus kun je na een regenbui al snel weer lekker buiten zitten. Zitzakken voor buiten zijn ideaal als tuinmeubel: ze zijn flexibel en hebben een stoere uitstraling, maar tegelijkertijd zitten ze heerlijk zacht en comfortabel.

Relaxen in tuin

Betonnen tuinmeubels

Het laatste materiaal dat vaak wordt gekozen voor stoere tuinmeubels is beton. Beton is natuurlijk een mooi ruw product, dat een typisch mannelijke uitstraling heeft. Het moet echter wel goed in je tuin passen: lang niet in elke tuin staan betonnen tuinmeubels mooi. Natuurlijk zijn de meubels zwaar en degelijk, maar dat betekent ook dat je ze moeilijk kunt verplaatsen. Anderzijds heb je er geen onderhoud aan en blijven ze vrijwel oneindig lang dezelfde stoere uitstraling behouden. Twee keer per jaar een flinke schoonmaakbeurt en verder is er geen onderhoud nodig.

Als je stoere tuinmeubels zoekt, is het soms lastig om echt de perfecte meubels te vinden. Plastic en rotan zien er niet echt stoer uit natuurlijk. Maar vooral als je een vrouw of vriendin hebt, zijn betonnen tuinmeubels niet zo vaak een optie. Stoere houten tuinmeubels of zitzakken voor buiten zijn dan een goed alternatief: meestal kunnen vrouwen hier ook wel mee leven en heb je toch gave meubels in de tuin. Kun jij lekker op zomeravonden genieten van je biertje en de barbecue!

Leave a Response