FeaturedReizen

Stoere uitjes voor mannen

Redactie MannenNieuws1818 views

Stoere mannen die graag op avontuur gaan met hun vrienden, hebben de mogelijkheid om met elkaar diverse gezellige en spannende groepsuitjes te ondernemen. Ze kunnen samen met hun vrienden de uitdaging aangaan tijdens een van de volgende spectaculaire activiteiten.

1. Parachutespringen
Parachutespringen is een activiteit voor de echte waaghalzen. Tijdens dit spannende uitje, kan er gekozen worden voor een tandemsprong of een solosprong. De parachutisten worden bijgestaan door deskundige en ervaren begeleiders, die samen met hen uit het vliegtuig springen.

3. Indoor skydiven
Wie liever niet uit een vliegtuig springt maar toch wil ervaren hoe het voelt om een vrije val te maken, kan ook gaan indoor skydiven. Tijdens dit uitje wordt de skydiver door de wind omhoog geblazen in een windtunnel. Ook bij een indoor skydive is er deskundig personeel aanwezig, om toe te zien op de veiligheid van de waaghals.

4. Kajakken op de Noordzee
Bij een kajakuitje dienen de golven van de Noordzee te worden overwonnen in een kajak. Spierkracht en durf zijn hierbij belangrijk en daarom is het een geschikt uitje voor mannen.

5. Raften op de Noordzee
De golven van de Noordzee, kunnen ook bedwongen worden in een raft. Tijdens dit uitje, wordt er uitleg gegeven door een instructeur. Hij leert de deelnemers hoe ze ze moeten surfen over de golven en hoe ze veilig het strand kunnen bereiken.

6. Blokkarten op het strand
Tijdens het blokkarten, racen de deelnemers in een driewielig karretje over het strand. Gedurende de race, proberen ze elkaar te verslaan. Van te voren wordt er uitleg gegeven en de deelnemers kunnen wat oefenrondjes maken voordat de echte race begint.

7. Ballonvaren
Gedurende een bijzondere ballonvlucht, overwinnen de deelnemers de zwaartekracht en hun hoogtevrees. Samen met een professionele ballonvaarder, zweven ze hoog boven de wolken en genieten van het adembenemende uitzicht.

Leave a Response