Vrouwen

Succes op tinder: 5 tips

Jaro1106 views
succes op tinder

Tinder is sinds een paar jaar mateloos populair. Deze unieke datingapp is op de smartphone van menig (vrijgezelle) man terug te vinden. Bij deze vlugge datingapp krijg je de keuze om naar links of rechts te swipen. Wanneer je links swiped heb je geen interesse in desbetreffende dame. Swipe je rechts? Dan zou je wel een beschuitje met diegene willen eten. Als die dame bij jou ook naar rechts swiped, dan zijn jullie een ‘match’ en kunnen jullie elkaar beter leren kennen. Dit eenvoudige concept werkt behoorlijk verslavend en menig man (en vrouw) swiped erop los. Het vinden van een match is echter voor sommige mannen een flinke opgave. Hieronder een paar tips die ervoor zorgen dat de dames voortaan alleen nog maar naar rechts swipen wanneer jij op hun scherm verschijnt!

1 Organiseer je foto’s

Wanneer potentiële dates jouw profiel tegenkomen, dan hebben ze de mogelijkheid om al je foto’s te bekijken. Zorg dus dat niet alleen je profielfoto op en top is, maar ook de overige foto’s op je profiel. Hoe kun je dit doen? Ga naar het hoofdmenu van Tinder, klik op profiel bewerken en vervolgens kun je foto’s selecteren die je mooi vindt. Zo voorkom je dat er gênante foto’s van je Facebookprofiel getoond worden.

2 Selfie

Je profielfoto is dus het allerbelangrijkste. Deze bepaalt of de persoon links of rechts swiped. Het is dus essentieel dat je jezelf laat zien op deze foto. Veel mensen maken de fout om een groepsfoto of een foto van een huisdier als profielfoto in te stellen. Allemaal leuk en aardig, maar daar win je de oorlog niet mee. Het beste kun je een selfie selecteren. Zo zien mensen gelijk met wie ze te maken hebben.

3 Finetune de instellingen

Naast profielinstellingen, kun je op Tinder ook instellen wie je wilt vinden. Zo kun je de leeftijd selecteren, het geslacht en de locatie van de dames. Maak gebruik van deze opties en verhoog de kans op een leuke match!

succes op tinder 2

Lees ook: Zo houd je – volgens de vrouwen – je relatie spannend!

4 Wees kritisch

Veel mensen swipen maar wat in de rondte in de hoop zoveel mogelijk matches te krijgen. Op deze manier houd je echter jezelf voor de gek. Want wat heb je nu aan een ‘match’ wat eigenlijk helemaal geen goede match is? Vrij weinig! Zorg dus dat je kritisch naar potentiële dames kijkt. In plaats van gelijk te swipen kun je beter alle foto’s bekijken. Daarnaast bestaat er ook een mogelijkheid om wat meer informatie te zien. Klik op de kleine ‘i’ in het midden en je krijgt aanvullende informatie te zien.

5 Match?

Wat te doen als je meerdere matches hebt? Wat is de volgende stap? Uiteraard is je doel om tot een leuke date te komen. Het allerbelangrijkste is voorkomen dat je matches door elkaar haalt. Probeer de conversaties niet te mixen. Het zou zonde zijn als een mooie dame op je afknapt omdat je haar lievelingskleur door elkaar haalt met die van een andere match. Ook raden we je aan om, indien er een klik ontstaat, de conversatie naar een ander platform te brengen. Elke app ondervindt bugs en het zou zonde zijn om een match te verliezen door een storing binnen Tinder. Vraag dus om haar nummer/e-mail of voeg elkaar toe op Facebook.

Wat is jouw geheim voor succes op Tinder? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response