Vrouwen

Sylvie Meis is weer vrijgezel: Sla je slag!

Jaro2138 views
sylvie-meis

Topmodel Sylvie Meis: wie kent haar niet? Ze maakte furore als televisiepresentatrice en natuurlijk als vrouw van voetballer Rafael van der Vaart. Ze ging met Rafael mee naar Duitsland en daar is ze sindsdien gebleven. Sylvie werkte voor de Duitse televisie en inmiddels is zij werkzaam voor het Duitse showbizzmagazine Gala. Ditzelfde blad bracht afgelopen maand het nieuws daarbuiten dat Sylvie Meis weer vrijgezel is. Balen voor haar ex Sander, maar goed nieuws voor de vrijgezellen mannen!

Rafael van der Vaart

Sylvie Meis en Rafael van der Vaart leken het perfecte koppel. Toch ging het zo’n 6 jaar geleden fout… Het escaleerde op oudejaarsavond in 2012. De geruchten gaan dat er een ruzie uit de hand liep en Rafael zijn toenmalige vrouw Sylvie geslagen zou hebben. Uiteindelijk vergaven zij elkaar, maar het mocht niet meer baten. zo’n 4 jaar geleden scheidden de twee na een huwelijk van 7 jaar. Hier werd uiteraard in de media veel over gesproken en geschreven. Sylvie had het hier erg zwaar mee en sprak jaren lang niet meer met de (Nederlandse) media.

Lees ook: Dit zijn de tien mooiste voetbalvrouwen!

Ongelukkig

Na haar breuk met Rafael heeft Sylvie meerdere relaties gehad, maar ze heeft het geluk niet bepaald aan haar zijde. Vorig jaar verbrak ze haar verloving met de steenrijke Charbel Aouad uit Dubai en nu is het dus ook uit met haar kersverse vlam Sander. Ze werd begin dit jaar meerdere malen met de Nederlandse dokter gespot in Duitsland en ook in Parijs waren de tortelduifjes niet van elkaar af te slaan.

Weer single

Na het verbreken van haar verloving met Charbel vertelde Sylvie dat ze het moeilijk vind om de juiste man te vinden en Sander is deze man dus ook niet… Het blad Gala meldt namelijk dat de twee uit elkaar zijn. Hoewel Sylvie het zelf nog niet bevestigd heeft, is het onwaarschijnlijk dat Gala het bij het verkeerde eind heeft aangezien Sylvie zelf werkzaam is bij het blad.

Lees ook: Dit zijn de mooiste vrouwen van 2018!

Grijp je kans

Sylvie Meis is inmiddels 40 jaar oud, maar ziet er nog uit alsof ze 18 is. De prachtige vrouw is dus weer in de markt en hoewel je van goede huize moet komen om deze blondine te verleiden, kun je altijd een kansje wagen. Voor het geval je vergeten was hoe deze topper eruit ziet hebben wij de mooiste kiekjes nog even op een rijtje gezet:

 

Wat is het toch een topper! Zou jij wel een beschuitje willen eten met Sylvie? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response