Fashion

Tien tips voor de man

Redactie MannenNieuws1940 views

Elke man heeft het ooit al gehoord van zijn vrouw. Je moet wat beter aan je uiterlijk gaan werken zodat ik je nog aantrekkelijker vind. Wij, mannen zijn niet zozeer bezig met ons uiterlijk als de vrouwen, maar toch is het goed om over een paar puntjes na te denken. Zo zijn bijvoorbeeld wittere tanden veel aantrekkelijker voor een man dan die vieze gele tanden. Je zult zien dat een vrouw zal vallen voor een man die lacht en als het blinkt.

Eet voldoende fruit en groenten per dag om de huid glanzend te houden. Een appel en een peer volstaat en natuurlijk bij het avondeten een goede portie groenten. Echte mannen houden meestal van een klein baardje. Het hoeft geen dikke, vieze baard te zijn, maar een vrouw heeft graag wat haren. Er zijn natuurlijk ook omgekeerde vrouwen die het liefst van al een gladde huid willen. De kleren maken de man, toch? Een vrouw is moeilijk te begrijpen, maar stiekem houdt ze van een man in een T-shirt met een T vorm zodat al zijn vormen er lustig in voorkomen.

Weg met die stress

Deze tip is zo belangrijk omdat een vrouw houdt van een ontspannende man. Doe het dus kalmer aan en zorg dat de vrouw smelt. Wist je trouwens dat een vrouw valt op een serieuze man, een man die minder vaak lacht? Het is wetenschappelijk bewezen dat een vrouw zich sneller aangetrokken voelt tot het serieuzere type. De haren van de man zijn een belangrijk onderdeel van het lichaam. De meeste vrouwen hebben graag dat de man korte haren heeft, maar de uitzondering bevestigt de regel dat er ook vrouwen zijn die liever lange haren hebben. De meesten gaan voor kort!

Leave a Response