Fashion

Tips voor zomer outfits voor mannen

Redactie MannenNieuws916 views
Tips voor zomer outfits voor mannen

De zomer, de meeste mensen zijn er gek op. Dat betekent ook dat je weer nieuwe outfits uit je kast moet halen. De warme joggingsbroeken en vesten kunnen niet meer. Vind je het lastig om een outfit uit te kiezen? Lees dan hier tips voor een goede zomer outfit.

Outfits voor op het werk

Soms kan het lastig zijn om je netjes te blijven kleden in de zomer op je werk. Nette kleding is vaak een stuk warmer. Je wilt natuurlijk niet met zweetplekken rondlopen op je werk. Een geschikt kledingstuk is bijvoorbeeld een polo. Een polo ziet er netjes uit, maar is tegelijkertijd niet te warm doordat het geen mouwen heeft. Wil je een polo aanschaffen? Kijk dan bij polos bij Babista. Het liefst draag je een korte broek als het te warm is. Helaas accepteren nog niet alle bedrijven dit. Check bij jouw bedrijf of ze dit accepteren. Als je toch een langere broek aan moet is een linnen broek een goed alternatief. Door de stof is het dragen van zo’n broek een stuk koeler. Draag nooit sandalen op je werk. Dit is niet acceptabel op kantoor.

Outfits voor op het werk

Outfits voor in de vrije tijd

In je vrije tijd ben je veel vrijer. Je kunt dan lekker je korte broek aan doen. Als je wel stijlvol wilt blijven is een korte broek tot of over je knie een goede keuze. Zorg ervoor dat de broek niet te strak zit. Andere leuke kleding voor in de zomer zijn bijvoorbeeld overhemden met korte mouwen en basic T-shirts. Let op dat dit geen T-shirts zijn waarin je snel zweetplekken ziet. Met een petje kan je jezelf tijdens de zomer beschermen tegen de zon. Tegelijkertijd zorgt dit voor een sportieve uitstraling. Als je voorkeur gaat naar langere broeken is een witte broek of chino broek ook een goede keuze. Donkere kleding kan je beter vermijden. Hierdoor krijg je het namelijk sneller warm.

Krijg je al keuzestress als je in een winkel of op een webshop kleding ziet? Zoek dan eerst wat kleding uit en vraag een vriend(in) om advies. Zo kan je makkelijker keuzes maken. Ook kan je bij veel webshops (gratis) kleding retourneren. Dan kan je het eerst rustig passen voordat je een beslissing maakt. Houd er sowieso rekening mee dat kleding er erg anders uit kan zien als je het aan hebt dan als je het op de website ziet op een plaatje.

Leave a Response