Fashion

Top 5 herenkleding trends voor de zomer van 2022

Redactie MannenNieuws941 views
Top 5 herenkleding trends voor de zomer van 2022

De zomer komt er langzaam maar zeker aan, wat betekent dat we onze garderobe weer klaar mogen gaan maken voor het nieuwe seizoen. En dit doen we natuurlijk het liefst met trendy nieuwe items. In deze blog laten wij weten welke trends je deze zomer veel tegen gaat komen.

Aardetinten en groentinten

In het voorjaar zien we normaal veel vrolijke en opvallende kleuren voorbij komen. Dat gaat dit jaar echter toch een beetje anders. Doordat we steeds bewuster bezig zijn met het milieu en de impact die de kledingindustrie hier op heeft, kiezen we deze zomer sneller voor aarde- en groentinten. Je merkt ook dat er steeds sneller gekozen wordt voor duurzame en natuurlijke materialen en voor kledingstukken die niet door massaproductie zijn gemaakt. Natuurlijke kleuren hebben een minder grote impact dan felle kleuren en dragen hier dus sneller aan bij. We gaan kleding dus steeds meer als een statement zien. Combineer deze kleuren met sprekende details om nog een beetje op te blijven vallen. Check de PME Legend collectie voor trendy items in de aarde- en groentinten.

Linnen

Tijdens de warme dagen zijn luchtige en natuurlijke materialen erg comfortabel. Ze voelen fijn op je huid en ademen goed door. Zoals iedere zomer is linnen dan ook dit jaar weer een trend. Linnen is een comfortabel en luchtig materiaal dat je huid tegen de zon beschermt. Hierdoor is het ideaal voor warm weer. Daarnaast is linnen ook ontzettend stijlvol!

Sportief

Doordat we de afgelopen twee jaar veel thuis hebben gezeten, zijn we helemaal gewend geraakt aan comfortabele en sportieve kleding. Ondertussen mogen we gelukkig weer bijna alles. Toch blijven we vasthouden aan deze comfort. Sporty chic is dan ook een populaire trend dit jaar. Denk hierbij aan truien, comfortabele jacks, sportieve details en T-shirts. Ook oversized kleding valt hieronder. Ruimzittende kleding zorgt voor extra comfort en is helemaal on trend.

Sportief

Overhemd open over je shirt

Deze komt je misschien bekend voor, want ook tijdens de wintermaanden was dit een trend. Deze zomer is het dragen van een overhemd over je shirt nog steeds helemaal hip. Naast dat het er gewoon geweldig uitziet is het ook erg comfortabel en kun je het totaal verschillend stijlen. Kies voor een overhemd met korte mouwen en een printje op een effen T-shirt of ga juist voor een gestreept shirt met een neutraal overhemd. Mocht dit voor sommige zomerdagen toch een tikkeltje te koud zijn, kies dan voor een overhemd met lange mouwen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij State of Art, deze collectie bestaat uit veel leuke overhemden. 

Zonder mouwen

Een bodywarmer, gilet, een spencer of een hemd. Het maakt niet uit wat je kiest, zolang het maar mouwloos is. Mouwloze items zijn een extra laagje voor de wat frissere dagen of juist een stijlvol detail bij je outfit. Of je nu naar je werk gaat of een lekker dagje weg, deze trend is erg makkelijk te combineren voor iedere gelegenheid.

Leave a Response