Lifestyle

Top 5 kerstpakketten voor mannen

Redactie MannenNieuws747 views
Kerstpakketten voor mannen

De kerst komt alweer steeds dichterbij en gelukkig is het vinden van een mooi kerstpakket tegenwoordig een stuk makkelijker. Er is maar keuze genoeg en je kunt de kerstpakketten in allerlei thema’s verkrijgen. Maar wist je dat er ook speciale kerstpakketten mannen te vinden zijn? Deze pakketten zijn gevuld met alles wat de man maar zou willen hebben binnen een specifiek thema. Hartstikke leuk natuurlijk wanneer jouw kerstpakketten speciaal voor deze ontvangers zijn. Om het je wat makkelijker te maken, hebben we de leukste kerstpakketten voor mannen voor je op een rijtje gezet!

1. Het speciaalbier pakket

Niet alle, maar wel veel mannen zijn natuurlijk gek op verschillende soorten bier. Het kan dus ook zeker geen kwaad om een speciaalbier kerstpakket uit te zoeken. Zo kunnen die mannelijke ontvangers van je geweldige kerstpakketten een eigen proeverij organiseren en daadwerkelijk genieten van biertjes met verschillende origine. Heerlijk!

2. Een borrel pakket

Nu we toch in het thema zitten, gaan we gewoon meteen door met het supertoffe borrel pakket. Het borrelen met vrienden is nu eenmaal een populair thema onder de mannen, en een kerstpakket gevuld met alle benodigdheden voor een gezellige avond borrelen is dan ook hartstikke populair. Naast lekkere snacks vind je in deze pakketten vaak ook handige functionele cadeaus zoals een mini BBQ of een stoere rugzak.

Kerstpakket voor een man

3. Het BBQ pakket

Wat is er nu mannelijker dan zomers samen de barbecue aansteken? Dat maakt het BBQ pakket natuurlijk een leuk kerstpakket voor de mannen: een pakket gevuld met alle benodigdheden voor een gezellige BBQ. Denk aan BBQ-artikelen zoals een grill, een borstel, servies en ga zo maar door.

4. Een beleving

Het is tegenwoordig steeds populairder om een beleving cadeau te doen rondom de kerstdagen. En laat dit nou net een geweldig idee zijn voor de actieve man. Van indoor skydiven tot een gezellig diner met het hele team: met een beleving kun je werkelijk waar alle kanten op.

5. Een werelds pakket

Iedereen houdt wel van lekker eten: zo ook de mannen. Je vindt verschillende wereldse pakketten gevuld met allerlei lekkernijen uit specifieke landen. Deze kerstpakketten staan garant voor een avondje genieten van al het lekkers dat een bepaald land te bieden heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Italiaans pakket met pasta’s, sauzen en lekkere wijn, of juist een Duits pakket met lekkere broodjes, worsten en echte Duitse bieren? Deze pakketten zijn geweldig voor hele gezinnen, en daarnaast altijd een feest om uit te pakken. Genieten maar!

Leave a Response