GadgetsFashionUiterlijk

De top 5 onmisbare mannen gadgets van 2017

Sander Wijdemans1593 views

De man van nu gaat voor stijl en klasse. De tijd dat je vrouw of je vriendin je kleding en accessoires voor je klaarlegde is definitief voorbij. De moderne man anno 2017 kiest zelf zijn kleding en de daarbij passende accessoires. En hij wil daarbij ook graag opvallen in positieve zin en het onderscheid maken bij zijn vrienden. Ben jij ook zo’n moderne man? Dan zijn dit de onmisbare mannengadgets van 2017.

1. Accessoires die eruit springen

Wil jij dat je gezien wordt als man? Dan kies je voor accessoires die eruit springen en die zeker niet standaard en alledaags zijn. Houten heren gadgets van Woodiful komen hiervoor prima in aanmerking. Je hebt de keuze uit onder andere zonnebrillen en vlinderstrikjes.

2. Een stijlvol horloge waarmee opvalt

Een horloge is niet zomaar een klokje wat je draagt omdat je het handig vindt om te kunnen zien hoe laat het is. Als je alleen daarvoor een horloge draagt dan kun je net zo goed je smartphone gebruiken. Die vertelt je ook op ieder gewenst moment hoe laat het is. Maar wil je als man wat meer werk maken van je uiterlijk dan kies je je horloge met zorg. En dan kies je bij voorkeur iets dat niet iedereen heeft. Houten herenhorloges passen perfect bij zo’n levensstijl.

3. Een opvallend hoofddeksel

Vroeger droeg alleen een boer een pet. Of de marktverkoper. En de bakker en de slager, uit hygiënische overwegingen. Maar een modeaccessoire was het zeker niet. Dat is tegenwoordig wel anders. Dragen de dames al enkele jaren opvallende hoofddeksels, nu zijn ook de heren aan de beurt. Het petje tegen de zon als je naar het strand gaat voldoet niet meer, je hoofddeksel maakt tegenwoordig een wezenlijk onderdeel uit van je outfit. Dus mannen, ga op jacht naar een leuke pet en zorg dat je hip voor de dag komt bij je eerste afspraak met vrienden.

4. Kies je eigen kledingstijl

Mannen treden uit de schaduw van de grote massa. De spijkerbroek met het effen T-shirt of die eeuwige polo in blauw en wit is echt verleden tijd. Mannen kiezen zelf hun kleding en creëren hun eigen stijl. Mooie kleuren, of juist felle prints waarmee ze meteen de ogen op zich gericht weten, dat is de stijl voor de zomer van 2017. Wil jij de blits maken op het strand? Zorg dan dat je opvalt in de massa en kleed je volgens je eigen stijl.

5. Schoenen in alle kleuren

De tijd dat een man per definitie zwarte of bruine schoenen droeg is verleden tijd. Wat schoenen betreft mag alles tegenwoordig. Blauw, rood, groen, fluoriserende kleuren. Durf te combineren en wees de trendsetter in je omgeving.

Leave a Response