Fashion

Top 5 uitjes voor alleen mannen onder elkaar

Redactie MannenNieuws1521 views

ThinkstockPhotos-183123384In Nederland zijn er heel wat uitjes te vinden die speciaal gemaakt zijn voor stoere mannen onder elkaar. Beleef een super dagje met alleen maar vrienden. De vrouw laten we deze keer thuis en wat nu telt is even gezellig onder vrienden werken aan de vriendschapsband.

Parachute springen

Ben je niet bang voor een ongekende hoogte en om tegelijkertijd de sprong van je leven te wagen? Alleen of met meerdere springen tegelijkertijd onder oog van deskundige begeleiding. Het niet alleen een unieke belevenis, maar nadien is het zeker een dubbel, groot biertje waard.

Rondvlucht maken

Met een rondvlucht kijk je alles eens van de andere kant, van bovenaf wel te verstaan. Je begeeft je samen met je vrienden hoog in de lucht en geniet van het adembenemende uitzicht met en ervaren piloot in een groot vliegtuig.

Indoor Skydiven

Heb je al eens gehoord van Indoor Skydiven? Je kunt de echte kick ervaren van een vrije val zonder dat je bang moet zijn om uit een vliegtuig te hoeven springen. Je bent in een grote windtunnel en dankzij de nagemaakte effecten, waan je je hoog in de lucht. Vlieg onder begeleiding van ervaren deskundigen en nadien de après drink.

Beklim the Adventure Towers

Houd je van een leuke uitdaging en wil je samen met vrienden een unieke belevenis beleven? Beklim dan eens elektriciteitsmast. Een unieke belevenis die nog niet zo lang populair is in ons land. Klim samen naar ongekende hoogtes onder begeleiding van specialisten.

Motorisch arrangement

Opgelet, dit is enkel voor stoere mannen en vrienden. Slimheid en snelheid staan hier aan de top en kunnen je een groot voordeel opleveren. Na het motorrijden schuif je lekker aan, aan een heerlijk buffet met aangepaste bieren om op de kick te drinken.

 

Leave a Response