Films & Series

Deze TV-zenders heeft iedere man nodig

David1305 views

Uit diverse onderzoeken blijkt dat met name jongere generaties steeds minder televisie kijken op de traditionele wijze. Met interactieve televisie en online televisiekijken kan iedereen waar en wanneer dan ook zelf bepalen wat er gekeken wordt. Sport, bijzondere documentaires en toffe series: je hebt alles bij de hand en op ieder moment beschikbaar.

Het televisieaanbod is tegenwoordig enorm, met vrijwel alle denkbare onderwerpen achter de knoppen van je afstandsbediening. Mannennieuws.nl wijkt even af van de standaard publieke en commerciële omroepen en zet vijf televisiezenders op een rijtje die iedere man nodig heeft.

  1. AMC

AMC is een Amerikaanse televisiezender die topfilms en -series aanbiedt, niet zelden zelf geproduceerd. Je kent AMC  misschien van de hitseries The Walking Dead en Breaking Bad. Met AMC in je pakket hoef je die niet meer elders te bekijken en kun je dergelijke series direct kijken zodra de nieuwe aflevering uitkomt. De Amerikaanse zender toont regelmatig topfilms en heeft naast The Walking Dead en Breaking Bad nog veel meer exclusieve topseries in het aanbod.

AMC is de perfecte zender voor een regenachtige zondagmiddag, waarbij je lekker relaxt op de bank terwijl je een goede serie of film kijkt.

  1. Alle Comedy Central-zenders

Comedy Central is natuurlijk een bekende en heeft met series als South Park, The Late Night Show en American Dad! is er meer dan genoeg om je lachspieren flink op de proef te stellen. Er bestaan echter meer zenders van Comedy Central, want ook Comedy Central Extra en Comedy Central Family zijn beschikbaar in Nederland.

Is er op de ene zender even niets dat je leuk vindt, dan kun je op de andere zender dus alsnog aan je trekken komen met nog meer humor.

  1. Crime & Investigation

Crime & Investigation toont het verhaal achter echte politieonderzoeken. Zonder gedramatiseerde verslagen zie je hoe het er echt aan toeging tijdens grote politieonderzoeken en zie je precies waar het misging of de dader van een misdrijf juist tegen de lamp liep.

Ten opzichte van veel andere crimeprogramma’s zijn de programma’s op Crime & Investigation vernieuwend en compleet: er wordt nergens omheen gedraaid. Waan je een echte politiedetective en volg hoe grote zaken van begin tot eind onderzocht en uiteindelijk opgelost werden.

Crime & Investigation is niet overal verkrijgbaar. Kies voor meer tv-zenders bij KPN en duik direct in de wereld van criminaliteit met Crime & Investigation.

  1. Fox Sports International

Via Fox Sports kun je live Eredivisiewedstrijden bekijken, maar Fox Sports biedt nog een stuk meer aan. Met de zenders van Fox Sports International kun je vrijwel alle grote internationale sporten op de voet volgen. Van Europese voetbalcompetities tot American Football en honkbal: zelfs de grootste sportgek komt met de zenders van Fox Sports moeiteloos aan zijn trekken.

Niet langer via allerlei sites de hoogtepunten opzoeken, maar gewoon live met hoge kwaliteit en goed commentaar je favoriete sporten en teams volgen. Volg bijvoorbeeld Kenley Jansen, de top-honkballer van de LA Dodgers.

  1. Travel Channel

Ook een geboren reiziger? Helaas is het niet mogelijk om het hele jaar door op vakantie te gaan, maar met Travel Channel kun je je in elk geval in het buitenland wanen wanneer je thuis op de bank zit. Met documentaires, reisverslagen en diverse verhalen over oorden hier ver vandaan leer je meer over de wereld dan je voor mogelijk hield.

Prachtig in beeld gebracht en met unieke inkijkjes in gebieden die je zelf misschien nooit met eigen kunt zien, is Travel Channel een heerlijke tv-zender om weg bij te dromen.

Leave a Response