Klussen

Vijf items die je als man in je tuin MOET hebben

Redactie MannenNieuws2219 views
Loungehoek in tuin

Ben je vrijgezel of heeft je vrouw jou de leiding gegeven over (een deel van) de inrichting van de tuin? Dan kun je lekker uit je dak gaan en een gave tuin creëren waar elke man jaloers van wordt. Je kunt zelf bepalen wat je wel en niet in je tuin wilt hebben. In ieder geval mogen déze vijf items echt niet in je tuin ontbreken!

1.      Bierkraan

Het ultieme item dat een man in zijn tuin MOET hebben: een heuse bierkraan. Nee, geen vaatje bier met een tapje, maar gewoon bier uit je eigen buitenkraan. Hoe? In dit geval staat er een flink vat bier achter de muur verstopt en is de slang gemonteerd aan de buitenkraan. Heel simpel natuurlijk, maar wat is er nou gaver dan gewoon naar de kraan te wandelen en je biertje te vullen? Hier zullen al je vrienden versteld van staan!

Bryan uit Heteren maakte zelf een bierkraan in de tuin. Zie hieronder het filmpje van de bierkraan.

2. Mega BBQ

Bier alleen is niet genoeg om een avond echt geslaagd te maken: daar hoort eten bij. En als man is dat veel en lekker eten, bij voorkeur van de barbecue. Wat is dan gaver dan een mooie buitenkeuken met een prachtige barbecue? Hier kunnen alle die-hard barbecuers lekker hun gang gaan met alle ‘eerste levensbehoeften’ bij de hand!

BBQ en buitenkeuken
Bron afbeelding

3. Bartafel

Oké, je hebt een zelfgetapt biertje uit de kraan gehaald. Je hebt jezelf voorzien van een prachtige steak van de luxe barbecue. Maar de avond wordt pas echt goed als je dat alles dan ook nog eens zittend soldaat kunt maken. Een bartafel is dan ideaal om lekker te hangen, te kletsen en je te buiten te gaan aan al dat eten en drinken.

Bartafel in je tuin
Bron afbeelding

4. Lounge hoek

Ben je klaar met eten en wil je gewoon genieten van de avond? Dan kun je lekker onderuit zakken in je eigen lounge hoek. Uiteraard voorzien van heerlijke meubels en een flinke vuurkorf, zodat je ook nog wat te doen hebt. Spelen met vuur is en blijft een leuke hobby…

Loungehoek in tuin
Bron afbeelding

5. Blokhut

Behalve een mooie tuin om een feest te geven voor de vrienden, is het ook erg lekker om een eigen hobbyplek te hebben waar niemand anders mag komen. Zeker als je voorzien bent van een liefhebbende vrouw en eventueel wat kindertjes, zul je als man verlangen naar een eigen hoekje om tot rust te komen. Een blokhut in de tuin is dan perfect om je af te zonderen! Blokhutten zijn ook ideaal om je spulen in op te slaan!

blokhutten

Wanneer je als man je tuin zelf in kunt richten, kun je hem helemaal naar eigen smaak invullen met gave items. Heeft jouw tuin een bierkraan, een megagrote barbecue, een bartafel, een loungehoek en een blokhut om je in terug te trekken, dan heb je in elk geval de belangrijkste voorzieningen getroffen. Zo kun jij heerlijk genieten van je gave tuin en zullen al je vrienden jaloers zijn.

Leave a Response