NieuwsVrouwen

Vrouwen versieren: 10 dingen die je niet moet doen!

Danny Bijl1837 views
Tips om niet te doen bij het versieren

Vrouwen versieren, het klinkt zo makkelijk, maar voor menig man is dat toch een flinke uitdaging! De eisen die vrouwen hebben wat betreft mannen komen steeds hoger te liggen en je komt er niet gemakkelijk meer af met de eerste de beste openingszin zoals ‘Je bent als een engel die uit de hemel is komen vallen’. Nee, sterker nog, vrouwen knappen daar zelfs flink op af! Maar wat zijn nog meer dingen die je absoluut niet moet doen als jij een aantrekkelijke vrouw aan de bar ziet staan? Hier lees je de don’ts op het gebied van vrouwen versieren.

Tien dingen die je NIET moet doen om een vrouw te versieren

Er zijn tal van dingen die je als man niet moet doen om een vrouw te versieren. Wij hebben de belangrijkste dingen verzameld die mannen vandaag de dag nog te veel doen bij vrouwen, maar waarvan vrouwen aangeven absoluut op af te knappen:

  • Zoals eerder al genoemd, foute openingszinnen gebruiken. Dit kan absoluut niet, de originaliteit van de meeste openingszinnen is er al jaren af.
  • Dronken worden tijdens een date. Het is helemaal niet gek om één of meerdere drankjes te verorberen tijdens een date, maar hou jezelf in toom!
  • Het klinkt wat ouderwets, aangezien de meeste vrouwen tegenwoordig ook een goed salaris hebben, maar het blijft een afknapper als een man op de eerste date niet de rekening betaalt.
  • Vermijd een onprettige lichaamsgeur. Geur is heel belangrijk voor vrouwen.
  • Zie er niet onverzorgd uit, dit maakt je niet alleen onaantrekkelijk, maar zo voelt de vrouw zich ook niet serieus genomen.
  • Maak regelmatig oogcontact, maar vermijd staren, zo kom je over als een ‘creep’.
  • Praat niet alleen maar over jezelf, dit maakt je arrogant.
  • Toon interesse, maar stel niet alleen maar vragen. De date moet geen vragenuurtje worden.
  • Als het gesprek stil valt, ga dan geen moppen zitten tappen of andere flauwe humor gebruiken.
  • Vermijd lichamelijk contact niet, door subtiel lichamelijk contact te maken laat je zien dat je haar leuk vindt. Zonder lichamelijk contact ontstaat er meer een vriendschappelijke band.

Dit zijn de meest voorkomende dingen die een man kan doen waardoor een vrouw zijn interesse in hem verliest. Al met al is het gewoon het belangrijkste om zoveel mogelijk jezelf te blijven. Je kunt je wel heel anders voor doen dan je in werkelijkheid bent en waarschijnlijk hou je dit ook wel een aantal dates vol. Maar het zou zonde zijn dat je veel tijd in haar investeert en na een poosje toch de ware jou naar boven komt en ze vervolgens alsnog op je afknapt. Dan kun je beter een vrouw nemen die je neemt zoals jij bent. Maar dat neemt niet weg dat je niet je best voor iemand hoeft te doen. Een vrouw wil dat er voor haar gewerkt wordt en dat ze gewaardeerd wordt. Laat haar speciaal voelen, maar meen dit ook echt. Als jij een vrouw leuk vindt en jij kan haar dat gevoel geven, dan moet dat helemaal goed komen!

Leave a Response