Lifestyle

Wat geef je een man voor de feestdagen? 5 ideeën!

Redactie MannenNieuws394 views
Wat geef je een man voor de feestdagen 5 ideeën!

Rond november is het echt wel tijd om een beetje na te gaan denken over de cadeautjes voor de feestdagen. Sommige vrienden en familie zijn nou eenmaal heel erg moeilijk op dat gebied en dat kan mogelijk wat voorbereiding eisen. Vooral mannen kunnen een moeilijke doelgroep zijn, want vaak hebben ze weinig op hun wensenlijstje staan en eindig je al snel met een suf paar sokken. Maar dit jaar hoeft dat niet, want we geven je nu alvast vijf ideeën om een gaaf cadeau te scoren.

Een gave gadget

Voor een feest als Sinterklaas kun je een grappige gadget uitzoeken waar hij wat aan heeft. Wat dacht je bijvoorbeeld van whiskey cubes die zijn drankje koel houden zonder deze te verdunnen of tool voor zijn barbecue? Een sinterklaas cadeau man is via CoolGift zo geregeld!

Iets van de wensenlijst

Voor een kerstcadeau man kun je wat meer uitpakken en kijken naar zijn wensenlijst. Heeft hij het al vaker gehad over het kopen van een nieuwe rugzak voor werk? Of wil hij al een tijdje zijn eigen bier brouwen, maar heeft hij nog nooit de set gekocht? Nu is het tijd om hem te verwennen hiermee en dan weet je in ieder geval zeker dat je goed zit!

Een nieuw horloge

Een nieuw horloge

Mannen en horloges, je ziet bijna geen enkele man meer zonder. En dat is altijd al zo geweest. Een goede klok is dus zeker een mooi cadeau, mits je weet wat voor soort horloge je moet hebben. Vind deze man een groot wijzerscherm gaaf of kickt hij meer op technische snufjes van bijvoorbeeld een smartwacht? Probeer dit uit te zoeken voordat je je aankoop doet!

Een mooie leren riem

Leren riemen komen bijna altijd van pas en zijn een goed cadeau voor de feestdagen. Je kunt uit diverse soorten kiezen, zoals een nette riem voor bij zijn pak of een meer robuuster model voor in de spijkerbroek. Kijk ook even wat voor soort schoenen hij vaak draagt, dan kun je de riem qua kleur een beetje matchen.

Iets wat je samen kunt doen

Zou je meer tijd willen doorbrengen met de man in kwestie? Misschien zie je je vader, broer of goede vriend niet zo vaak als je zou willen. Dan kun je een uitje tegoed geven wat jullie in de toekomst samen kunnen doen. Denk hierbij vooral aan heel leuke activiteit, zoals karten, paintballen of een bierproeverij!

Leave a Response