Vrouwen

Wat maakt een avondje Netflix & Chill compleet?

Dion1341 views

Je hebt het voor elkaar: een date voor een avondje Netflix & chill. Je hoopt natuurlijk dat je date de code ook begrepen heeft een klaar is voor een avondje actie. Desalniettemin moet je er niet van uitgaan dat het direct van de voordeur naar de slaapkamer is. Een beetje voorbereiding om er een leuke avond van te maken kan helemaal geen kwaad. Zo komen jullie allebei in de stemming om optimaal van elkaar te genieten. Daarom hier een aantal tips voor hoe je een avondje Netflix & chill compleet kunt maken.

Tijd om de speeltjes tevoorschijn te halen

Ben je een beetje kinky en denk je dat je een date hebt die daar ook wel voor in is? Dan is het tijd om de seksspeeltjes tevoorschijn te halen, of nog snel even te bestellen. Een paar handboeien mogen natuurlijk niet ontbreken om een hitsig machtsspelletje te spelen. Met een dildo kun je ook allerlei interessante dingen doen die je vast liever binnen de slaapkamer houdt, maar we zeggen het maar. Bestel er zeker ook glijmiddel bij, anders kan een spannende ervaring zomaar een pijnlijke ervaring worden die niet voor herhaling vatbaar is. Tenzij je van pijn houdt, in welk geval een zweepje misschien ook wel van pas komt. Hoop je op anale seks, dan is het wel zo sociaal om voor je date niet alleen het glijmiddel te leveren, maar ook een buttplug te hebben die de ervaring aangenamer kan maken.

Doe inspiratie op met Kamasutra apps

Inspiratie komt ook altijd goed van pas als je wilt dat je avondje Netflix & chill er eentje wordt om te onthouden. Gelukkig zijn er tegenwoordig gratis Kamasutra apps die verder denken waar jouw inspiratie ophoudt. Wil je een keer wat anders proberen dan het vaste menu, dan zijn er hier meer interessante standjes te vinden dan in een gemiddeld spelletje Twister. Het mooie van zo’n app is overigens dat je het Kamasutra-boek niet in je boekenkast hebt hoeven staan, want dat is altijd toch een beetje ongemakkelijk. Ergens verstoppen staat ook weer zo kinderachtig, zeker als je je eigen woning hebt.

Laat de verlichting de stemming bevorderen

Licht kan een stemmingmaker zijn, maar ook een stemmingbreker. Het juiste licht voor een lange avond Netflix & chill biedt net genoeg ruimte om te kunnen zien wat je doet, zodat je niet onbedoeld op verkeerde plekken terecht komt, zogezegd. Maar te veel licht is al helemaal niet goed. Kaarslicht is mooi voor een romantische sfeer, maar ook een potentieel brandgevaar. Zorg voor dimbaar elektrisch licht, het liefst in een warme en stimulerende kleur, zowel op de bank als in de slaapkamer. Want het is waarschijnlijk dat je op die eerste plek begint en op die tweede plek eindigt. Tussendoor moet de stemming natuurlijk intact blijven.

De juiste muziek op het juiste volume

Muziek heeft voor zo’n avondje Netflix & chill twee belangrijke functies. De eerste is ondersteunen van de stemming. Zwoele en suggestieve muziek doen het goed om de boel van de grond te krijgen. Kies niet voor opgefokte of vrouwonvriendelijke muziek, want die kunnen jou misschien wel in de stemming krijgen maar voor je date een afknapper zijn. Naast die ondersteunende functie is muziek natuurlijk ook simpelweg een manier om geluiden die jullie produceren wat te maskeren. Je wilt uiteraard niet dat de buren aan de deur staan terwijl jullie aan de gang zijn omdat de muziek te hard staat, maar het geeft wel een wat relaxter gevoel als je weet dat niet per se alles wat jullie aan het doen zijn duidelijk te horen is voor je omwonenden.

Voor de zekerheid ook Netflix

Voor de zekerheid is het wel handig om daadwerkelijk Netflix te hebben, voor het geval dat je date de code niet begrepen heeft en zich voorbereid heeft op een avondje op de bank. Hoe ongemakkelijk is het dan immers als blijkt dat je helemaal geen Netflix hebt? Natuurlijk bedenk je van tevoren wat je aan zou kunnen zetten om de stemming op te wekken. Een film met een gezonde dosis erotiek (en eventueel ook romantiek) is ideaal. Wil je graag dat je date zich zo snel mogelijk gaat vervelen zodat er genoeg tijd overblijft om los te gaan, zet dan een saaie documentaire aan. Niets geilt immers meer op dan panda’s of smeltende ijskappen.

Leave a Response