Uncategorized

Weekendje weg met vrienden? Ibiza is the place to be!

Redactie MannenNieuws1127 views
Weekendje Ibiza met vrienden

Het Spaanse eiland Ibiza is mateloos populair. Oorspronkelijk is die eiland een echt ‘hippie eiland’, maar tegenwoordig staat Ibiza vooral bekend om haar geweldige (exclusieve) feesten. De partyscene is aan op dit eiland, net zoals de stranden en de prachtige natuur. Ibiza is ideaal om een lekker vriendenweekend door te brengen. Waarom? Wij hebben 4 redenen op een rijtje gezet!

1.      Je bent er zo

Er zijn natuurlijk meer geweldige bestemmingen waar je een geweldige tijd met vrienden kunt doorbrengen. Een weekendje Thailand of een weekendje Brazilië is natuurlijk niet zo praktisch. Dan breng je hoogstwaarschijnlijk meer tijd door op vliegvelden en in het vliegtuig dan daadwerkelijk op de bestemming zelf. Ibiza ligt relatief dichtbij en is binnen tweeënhalf uur te bereiken per vliegtuig. Bovendien gaan er wekelijks veel vluchten naar dit prachtige eiland in verschillende prijsklassen. Kun je geen goedkope vlucht vinden? Dan kun je altijd nog kijken naar een last minute Ibiza!

2.      De Partyscene

Zoals we eerder al schreven is Ibiza een echt feesteiland. Tijdens een bezoekje aan dit eiland met vrienden moet je minimaal 1 avond gaan stappen. De meest bekende discotheek is Pacha. Hier treden ’s werelds grootste DJ’s op en zul je gegarandeerd een geweldige avond beleven. Haal wel van tevoren een entreekaart, want deze discotheek is verschrikkelijk populair!

Partyscene ibiza

Lees ook: 7 ideeën voor een actieve vriendenvakantie in Europa!

3.      Beach

Een van de fijnste dingen om te doen met een gigantische kater is naar het strand gaan. Laat Ibiza nu net een eiland zijn waar je veel prachtige stranden vindt. Eigenlijk vind je hier alleen maar mooie stranden. Onze favoriet is Playa de Ses Salines. Hier kun je zo de hele dag doorbrengen zonder je te vervelen. ’s Ochtends kun je heerlijk ontspannen aan het strand liggen en naarmate de dag vordert zullen de strandbarretjes hun deuren openen en veranderd het strand in een grote dansvloer!

4.      Formentera

Heb je het wel gezien op Ibiza (waarschijnlijk niet)? Dan kun je altijd nog een van andere eilandjes in de buurt bezoeken. Absoluut hoogtepunt is het eilandje Formentera. Op een uurtje varen van Ibiza vindt je dit paradijselijke eilandje. De sfeer is hier nóg ontspannender als op Ibiza en de flora en fauna van dit eiland zijn adembenemend mooi. Ook aan lekker eten geen gebrek. Je kunt hier heerlijk vers gevangen vis eten!

Ben jij weleens in Ibiza geweest? Zo ja, wat vind jij het mooiste aan dit eiland? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Leave a Response