Fashion

Welke pasvorm is Suitable voor jou?

Redactie MannenNieuws1539 views
skinny fit pasvorm

De juiste pasvorm is bij een overhemd van groot belang. Omdat iedere man een ander figuur heeft, zijn er talloze overhemden in verschillende pasvormen. Het is belangrijk dat je jezelf goed voelt in je kleding en dat je vol zelfvertrouwen aan de dag begint. Een goed overhemd zit prettig en comfortabel. Al schrijft de mode over het algemeen wat slankere overhemden voor, dit mag nooit ten koste gaan van het draagcomfort. Om te zorgen dat je geen miskoop doet die jaren ongebruikt in de kast hangt hebben wij de verschillende modellen voor je op een rijtje gezet.

#1 Skinny Fit

De skinny fit overhemden zijn voor heren met een zeer slanke bouw. Overhemden met een skinny fit pasvorm zitten strak op het lichaam, en zijn vaak afgewerkt met elasthaan oftewel er zit stretch in waardoor het overhemd nog strakker om je taille valt. Slanke heren die houden van de Italiaanse look zitten helemaal goed met de skinny fit pasvorm, strak en getailleerd zijn de keywords voor deze uitvoering.

skinny fit pasvorm

#2 Body Fit

De overhemden met een body fit pasvorm zijn er voor de heren die gaan voor overhemden met een getailleerde pasvorm. De coupenaden garanderen een mooie accentuerende pasvorm en is hierdoor perfect voor de slanke en modebewuste manen.

#3 Slim Fit

Trendy overhemden met een slanke pasvorm. De slim fit overhemden sluiten perfect aan en accentueren het lichaam. Kenmerken van deze pasvorm zijn slanke mouwen, hoger opgesneden armsgaten en extra slanke pasvorm door coupenaden op de rug die ervoor zorgen dat het overhemd mooi op het lichaam aansluit.

#4 Tailor Fit

Vergelijkbaar met de modern fit maar net iets ruimer uitgevoerd is de tailor fit. De tailor fit overhemden hebben een licht getailleerde pasvorm en vallen onder de medium getailleerde overhemden. Dankzij de perfecte pasvorm zitten de tailored fit overhemden zeer comfortabel en sluiten netjes aan op het lichaam zonder te knellen.

tailor fit pasvorm

#5 Modern Fit

De overhemden met een eigentijdse snit en lichte taillering. Zeer geschikt voor de man die houdt van overhemden met een smal silhouet maar toch voorzien van voldoende bewegingsvrijheid. De gemiddelde Nederlandse man geeft de voorkeur aan deze pasvorm omdat hij past in het actuele mode beeld maar je niet beperkt in je bewegingsvrijheid.

#6 Regular Fit

De regular fit overhemden bieden een heerlijk draagcomfort en voldoende bewegingsruimte. Overhemden met een regular fit hebben een normale pasvorm rondom de borst en mouwen, zijn voorzien van een comfortabel draagcomfort en zorgen voor voldoende bewegingsruimte. Ideaal voor de bourgondische man die graag een wat rechter model overhemd draagt.

regular fit pasvorm

#7 Comfort Fit

Voor de heren die gaan voor de klassieke en comfortabele pasvorm is er de comfort fit. De comfort fit pasvorm heeft een zeer aangenaam snit, twee plooien op de rug zorgen voor veel bewegingsvrijheid. De comfort fit overhemden zijn het bewijs dat comfort en mode heel goed samen gaan. In deze overhemden kun je heel goed bewegen zonder gehinderd te worden door het overhemd wat je draagt.

Speciaal voor de heren met langere armen zijn er nog de sleeve 7 overhemden. Overhemden met een extra lange mouwlengte. De juiste mouwlengte meet je door de ruimte tussen de rand van je schouder tot aan de rand van je manchet op te meten.

Kortom voor elke man is er het perfecte overhemd om stijlvol en vol zelfvertrouwen mee voor de dag te komen.

Leave a Response