Fashion

Wonen op 24 m2 in Amsterdam

Redactie MannenNieuws1234 views

loftHeb je een nieuwe job in Amsterdam en ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte? Er is een nieuw concept bedacht door designstudio Concrete Architectural Associates. Deze heeft in samenwerking met een aantal Zoku Lofts, kamers omgetoverd tot tijdelijke woonruimte. Als je niet direct een huis of appartement kunt vinden, is deze woonruimte een aanrader. Je kunt er uitstekend een aantal maanden verblijven en dat op 24 m2 in het mooiste gedeelte van Amsterdam!

Compleet wonen op een klein woonoppervlak
Een loft is minimaal 24m2 groot, maar je kunt ook kiezen voor een iets groter woonoppervlak. Er zijn ook lofts te boeken van 41 m2. Welke grootte je ook boekt, je vindt er alles dat je nodig hebt om compleet te kunnen wonen. Naast een mooie woonkamer en keuken is het de ontwerpers gelukt om er ook nog een bad- en slaapkamer in te plaatsen. Uiteraard is dat zeer innovatief en efficiënt gedaan.

Als je de foto’s bekijkt op de website, zul je verrast worden door de krachtige uitstraling van de lofts. Het is werkelijk waar een lust voor het oog om te zien. Wellicht komt dat ook omdat in deze kamers het bed niet centraal staat, maar juist de woonkamer. En dat is in de meeste hotelkamers toch net een beetje anders. Als je wilt kennismaken met het allerbeste design in Amsterdam, zorg dan dat je een aantal weken of maanden doorbrengt in een van deze lofts!

Boek en geniet van je tijdelijke woonruimte
Voor jou als tijdelijke expat, student of man die nog geen woonruimte heeft, is deze woonruimte een absolute aanrader. Vanaf juli 2015 kunnen de eerste boekingen worden gedaan. Houd daarom de website livezoku.com goed in de gaten. Je zult er een superleuke tijd doorbrengen!

Leave a Response