AutomotiveLifestyle

Wordt de Volkswagen Arteon de nieuwe favoriet van het jaar?

Redactie MannenNieuws1218 views
Volkwagen arteon

Volkswagen heeft voor hun nieuwe model Arteon alles uit de kast gehaald om menig mannendroom te doen verwezenlijken, maar is ze dat ook echt gelukt? Daar kun je natuurlijk maar op één manier achter komen: een Volkswagen proefrit. Occasions Veenendaal is er namelijk wél van overtuigd dat dit de absolute favoriet gaat worden en ze stellen zich daarom beschikbaar voor een nadere kennismaking met de Volkswagen Arteon.

Is de Volkswagen Arteon de moeite waard?

We zijn allemaal wel bekend met de reclames en beroemde slogans van Volkswagen en op het eerste gezicht hebben ze hier zeker eer aan gedaan. De nieuwe Volkswagen Arteon heeft namelijk een design dat we eigenlijk niet gewend zijn van Volkswagen. Ze zijn dan ook een nieuwe weg ingeslagen met deze wagen en wij van Mannennieuws wilden daar natuurlijk alles over weten. Want wat is er dan allemaal zo nieuw aan? Occasions Veenendaal biedt je graag een Volkswagen proefrit aan zodat je het zelf kunt ervaren!

Waarom je de Volkswagen Arteon op je oprit wilt hebben

De Volkswagen Arteon zou je op het eerste oog misschien niet meteen aan Volkswagen toebedelen. Dit model heeft namelijk verrassende stylingdetails die we niet gewend zijn van het Duitse kwaliteitsmerk en dat begint al bij de voorkant. Door verchroomde lijnen op de neus worden de koplampen op een hele strakke manier omhult. Ook het plaatwerk van de motorkap blijft hier niet bij achter en maakt de voorkant tot een mooi geheel van kunstzinnige uitstraling. Als we dan verder kijken naar de velgen houdt het feestje nog even niet op. De grote en gestileerde velgen geven de Volkswagen Arteon echt iets stoers en robuusts mee. Maar niet alleen het uiterlijk is een openbaring aan deze auto, ook het interieur is geen tegenvaller. Met een grote kofferbak is er genoeg ruimte voor praktische zaken. Toch laat Volkswagen bij de Arteon een vleugje glamour zien want met een lichte draai van je voet onder de bumper laat je de klep automatisch verheffen. Handig!

Volkswagen Arteon interieur Volkswagen Arteon 2

Vraag jouw Volkswagen proefrit aan bij Occasions Veenendaal

Verder is het interieur eigenlijk precies wat je van een Volkswagen verwacht; ergonomisch en vertrouwd. Met een fijne 2.0 TDI-motor met 190 pk en een razendsnelle DSG-versnellingsbak is de nieuwe Volkswagen Arteon een feestje om mee op pad te gaan! Vraag nu jouw Volkswagen proefrit aan bij Occasions Veenendaal en beleef de Arteon!

Leestip: Populaire auto’s onder mannen.

Leave a Response