FeaturedFilms & SeriesVrouwen

De zeven knapste vrouwen uit Game of Thrones

Danny Bijl4669 views
Daenerys Targaryen Game of Thrones vrouwen

Game of Thrones is de meest populaire serie van dit moment. En dat is razend knap in een tijd waarin de ene na de andere goede serie wordt uitgebracht. Die enorme waardering heeft Game of Thrones niet alleen te danken aan het geweldige verhaal, maar ook aan de sterke personages en aantrekkelijke dames die in de serie te zien zijn.

We bespreken hier de zeven aantrekkelijkste vrouwen uit de serie in willekeurige volgorde. Pas op: spoileralert!

Cersei Lannister (Lena Headley)

Queenbitch Cersei is de weduwe van koning Robert Baratheon. Ook is ze dochter van de rijkste man van Tywinn Lannister, de rijkste man van Westeros en de (iets te intieme) tweelingzus van Jaime Lannister.

Cersei wordt gespeeld oor de mooie Britse actrice Lena Headley. Deze 42-jarige van slechts 1,66 meter lang speelde ook in de film “300” een koningin, de Spartaanse Gorgo.

Cersei Lannister Game of Thrones

Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)

De blonde Daenerys de laatst overgebleven troonpretendent van de eens zo machtige Targaryen-dynasty. Ze is van plan om de IJzeren Troon in Westeros op te eisen en is daarvoor constant op zoek naar nieuwe bondgenoten.

Emilia Clarke is in het dagelijks leven een brunette, die in 1986 geboren werd in Londen. Ze scoort al jaren hoog in ranglijsten over aantrekkelijke vrouwen. In 2012 werd ze door de Independent Critics List verkozen tot de vrouw met het Mooiste Gezicht.

Daenerys Targaryen Game of Thrones vrouwen

Missandei (Nathalie Emmanuel)

Missandei werd op jonge leeftijd bij haar volk ontvoert door de slavendrijvers van Astapori. Terwijl haar broers bij het slavenleger werden gevoegd, werd zij opgeleid tot schriftgeleerde. Ze werd door Daenerys Targaryen bevrijd en is sindsdien haar trouwe volger.

De Britse Nathalie Emmanuel heeft haar exotische trekken gekregen van een Sint-Luciaanse vader en een moeder die van de Dominicaanse Republiek afkomstig is. De 27-jarige stond in 2013 in de FHM Top 100 van Meest Sexy Vrouwen.

Missandei Game Of Thrones Vrouwen

Sansa Stark (Sophie Turner)

Sansa is één van de overgebleven dochters van Ned Stark en Catelyn Stark, die beiden vermoord zijn. Zij gedraagt zich als een echte dame, maar is vrij naïef en geobsedeerd door liefde. Sansa is getrouwd met Prins Joffrey, de oudste zoon van Cersei Lannister.

Tijdens de serie beleefde de nu 20-jarige Sophie Turner een flinke groeispurt. Ze is nu een mooie blonde dame van 1,75 meter lang. Ook zij is van Britse afkomst en geboren in Northampton.

Sansa Stark Game Of Thrones Vrouwen

Arya Stark (Maisie Williams)

In tegenstelling tot haar oudere zus Sansa, is Arya helemaal niet geïnteresseerd in jongens of liefde. Ze gedraagt zich meer als een jongen, wat haar goed uitkomt als ze zich als een jongen moet voor doen. Arya is klein, atletisch en bijdehand.

Alhoewel Arya in de serie duidelijk jonger is dan Sansa, verschillen Maisie Williams en Sophie Turner nog geen jaar. De 19-jarige Maisie is met haar 1,55 meter wel klein van stuk, wat haar ook jonger doet overkomen.

Arya Stark game of thrones

Ygritte (Rose Leslie)

De roodharige Ygritte is een trotse en koppige wildling, een volk wat aan de noordkant van de Grote Muur leeft. Zij heeft een haat-liefde-verhouding met John Snow, de bastaardzoon van Ned Stark.

De 29-jarige Britse actrice is niet een standaard schoonheid, maar met haar rode haar wel een aantrekkelijke verschijning.

Ygritte vrouwen game of thrones

Melisandra (Carice van Houten)

Missandei is een priesteres die in dienst is van R’hllor, de God van Vlammen en Schaduw en de Heer van het Licht. Zij dient Stannis Baratheon en maakt gebruik van donkere magie om hem bij te staan.

Melisandra Game Of Thrones vrouwen

Last, but certainly not least staat de Nederlandse schoonheid Carice van Houten in deze lijst. De in 1976 geboren Van Houten heeft sinds 2015 een relatie met de Britse acteur Guy Pearce, van wie ze in de loop van 2016 een eerste kind verwacht.

Leave a Response