Vrouwen

Zo houd je – volgens de vrouwen – een relatie spannend!

Jaro1113 views
relatie spannend houden

Een relatie is natuurlijk dé manier om verbonden te zijn met een vrouw. Je houdt van elkaar en in de eerste maanden van de relatie is alles nog helemaal nieuw en spannend. Ook op seksueel gebied spatten de vonken er in deze tijd er vaak vanaf. Na verloop van tijd is het nieuwe en spannende er in veel relaties echter een beetje vanaf en zoek je naar een manier om deze spanning terug te brengen. Een lange relatie spannend houden is soms lastig maar zeker niet onmogelijk. Met de volgende tips kun je – volgens vrouwen – jouw relatie spannend houden!

Verrassing

Misschien wel de belangrijkste tip om uit de zogeheten sleur te komen is ‘verassing’. Doe eens iets onverwachts en verras je partner met iets leuks. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een klein cadeautje, een lekker etentje of een leuk dagje weg. Als je weinig geld of tijd hebt kun je ook eens zelf de keuken in duiken om een lekker gerecht voor haar te maken. Maak iets lekkers, steek een kaarsje aan en trek een mooi overhemd aan, succes gegarandeerd!

Flirt

In de eerste maanden van een relatie is flirten natuurlijk iets dat je voortdurend doet. Om je relatie spannend te houden is het volgens vrouwen heel belangrijk om te blijven flirten. Dit kan met een knipoog of een flirterige opmerking. Ook kun je haar eens een berichtje sturen over wat je met haar van plan bent wanneer jullie elkaar weer zien.

Speels en plagerig

Je verwacht het misschien niet direct maar veel vrouwen vinden het heerlijk om een beetje geplaagd te worden. Ook wat speelse ‘dirty talk’ op een onverwacht moment kunnen veel vrouwen erg waarderen. Probeer eens voorzichtig wat jouw vriendin op dit gebied leuk en spannend vindt.

relatie spannend houden 2

lees ook: Mannen zijn het meest onzeker over deze 5 dingen!

Variatie

Een uitstekende manier om de spanning terug te brengen is variëren in bijvoorbeeld de tijdstippen dat je iets doet. Zorg bijvoorbeeld eens voor een romantisch moment in de ochtend. Als jullie allebei niets te doen hebben kun je heerlijk rustig aan doen en veel tijd voor elkaar nemen in de ochtenduren. Je zult merken dat het een uitstekende start van de dag is en een andere vibe ontstaat dan wanneer je de romantiek alleen voor de avond bewaart.

Muziek

Het is misschien een wat afgezaagde tip maar daarom niet minder waar. Vrouwen houden nu eenmaal erg van muziek. Zet dus regelmatig een lekker nummertje op om haar in de juiste sfeer te brengen. De juiste muziek zorgt voor een goede sfeer en heeft daarmee een positieve invloed op jullie relatie.

Ontspan

Wanneer je al deze tips in een keer in de praktijk probeert te brengen komt dat uiteraard niet helemaal natuurlijk over. Het is niet mogelijk om in een keer jullie hele relatie te veranderen en daarom is ontspannen een van de belangrijkste tips. Doe het rustig aan en neem de tijd voor elkaar. Dit is overigens ook een goede tip om haar gek te maken tijdens de intieme momenten. Een rustig tempo en niet snel willen is voor veel vrouwen dus in alle facetten van de relatie dus een pluspunt!

Zijn we nog tips vergeten? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response