Films & Series

Zo maak je nooit meer ruzie met je vriendin over welke film er gekeken wordt

Jaro1092 views
ruzie over films 2

Ieder persoon is natuurlijk verschillend en dat betekent ook dat ieder persoon een andere voorkeur heeft voor films. Toch is het niet altijd leuk om een film in je eentje te kijken. Soms heb je ook zin om met je vriendin voor een goede film te gaan zitten. Toch kan dit problemen opleveren, aangezien jullie wellicht beiden een hele andere film wil zien. Bekend is dat veel stellen ruzie maken over welke film willen kijken. Veel vrouwen willen bijvoorbeeld een romantische of komische film, terwijl veel mannen van actie en geweld houden. Dat strookt natuurlijk niet met elkaar. Stel dat je als man naar Lord of The Rings wil kijken en als vrouw naar The Notebook, dan heb je een groot probleem. Deze populaire films liggen in alles enorm ver uit elkaar. Hoe los je dat nou op zonder dat je ruzie krijgt over welke film het gaat worden?

De website Datenightmovies.com

Sinds kort is daar een oplossing voor gevonden, in de vorm van een website. Deze website is genaamd datenightmovies.com. Wat houdt deze website dan in? Het lijkt namelijk onmogelijk dat beide personen gelukkig zullen zijn met de keuze van film als ze met z’n tweeën discussiëren welke film er gekeken moet worden. Mocht je ooit in een dergelijke situatie komen, dan kan het een idee zijn om deze website te raadplegen.

ruzie over films

Lees ook: Nieuwe hitserie op Netflix: Safe!

Waarom is de website zo handig?

Wat doet deze website precies? Wie de website van datenightmovies.com bezoekt, zal direct opvallen dat er niet veel ingewikkelds aan is. Deze simpele maar overzichtelijke site functioneert naar behoren. Het is de bedoeling dat je in beide zoekvelden de door jullie gewilde film invoeren. De website zal dan een reeks andere films zoeken, die beiden voldoen aan jullie eisen. Dus als we even bij het voorbeeld van The Notebook en Lord of The Rings blijven, dan krijg je als aanbeveling om samen te gaan kijken naar Titanic, The Last Of Mohicans, Troy, The Curious Case of Benjamin Button en nog een aantal andere films. Deze films bevatten thema’s, die in zowel Lord of The Rings of The Notebook voorkomen. Zo kun je toch nog samen genieten van een avondje film kijken, zonder dat er ruzie ontstaat. Dat is toch ideaal? Het is immers vervelend om ruzie te krijgen om zoiets onbenulligs. Je kunt de website gebruiken voor elke film. Elke keer als je twee films invoert, zal er een reeks aanbevelingen uitrollen.

Andere manieren om een ruzie te voorkomen

Natuurlijk zijn er ook nog andere manieren om een ruzie te voorkomen. Zo kun je samen bijvoorbeeld afspreken om beide films te gaan kijken. Dit kun je op twee verschillende tijdstippen doen of gelijk achter elkaar, mits jullie daar de tijd voor hebben natuurlijk. Mocht er dan nog steeds een ruzie in de lucht hangen, namelijk om te bepalen welke film eerst wordt gekeken, dan kun je erom tossen of als man je vrouw of vriendin haar film eerst laten kijken.

 Maak jij vaak ruzie met je partner over welke film er gekeken wordt? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

Jaro
Jaro is schrijver, Digital Nomad en eigenaar van de lifestyle blog Tipify. Hier vind je handige tips voor jongvolwassenen.

Leave a Response