FeaturedLifestyle

Zo kan het ook: een vrijgezellenfeest, maar dan stoer!

Redactie MannenNieuws1606 views
vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeestjes kun je natuurlijk op heel veel manieren leuk maken, maar hey, dit is een speciale gelegenheid, dus die wil je op een speciale manier vieren. Bovendien zijn vrijgezellenfeesten vaak zo, tja, wat zullen we eens zeggen – lam? Als je zin hebt om samen met je vrienden een keer helemaal los te gaan en zo’n feestje eens grondig aan te pakken, dan moet je eens in het Gelderse Dieren komen kijken. Verscholen in het bosrijke Veluwse landschap wordt hier strijd geleverd door echte kerels, in een setting waar de vonken letterlijk vanaf vliegen. Stroop je mouwen op, laat je baard staan en gooi je borsthaar in de wind, want hier vallen rake klappen in de enige echte Nederlandse Schrootstrijd!

schrootstrijd vrijgezellenfeest

Als een kind in de snoepwinkel

Ken je dat gevoel van een kind in de snoepwinkel? Heb je je ouders vroeger tot razernij gedreven door hun dure spullen te slopen en met de losse onderdelen te spelen? In de Schrootstrijd gaan jullie diezelfde sensatie ervaren! Her mag je je helemaal laten gaan in een loods die tot de nok toe gevuld is met schroot, losse onderdelen, afgedankte apparaten en al die power tools waar je als kind niet aan mocht komen! In de Schrootstrijd ga je samen met je vrienden aan de slag om de meest waanzinnige apparaten te bouwen. Alles mag en hoe idioter jullie uitvinding er uitziet, hoe beter, want jullie gaan er de meest geschifte race mee afleggen die je ooit hebt gezien! Plezier is gegarandeerd, en stoere verhalen ga je er sowieso aan overhouden: zo leuk kan een vrijgezellenfeest dus zijn!

vrijzellenfeest

Sterke verhalen

Bij een goed feest hoort natuurlijk een goede sfeer. Dat regelt het Schrootstrijd team voor je, want je kunt zelf bepalen hoe je dag op het schroot slagveld eruit gaat zien. Natuurlijk word je professioneel begeleid bij al je schrootavonturen, maar er kan veel meer. Voor je begint kun je bij aankomst van een goeie bak sterke koffie genieten, of een stevig ontbijt of lunch naar binnen werken. Okay, tijdens het bouwen en de race wordt er niet gedronken, want er is een grens tussen stoer en onverantwoord, maar na de strijd gaan een paar biertjes er natuurlijk prima in. Dat kan geregeld worden, net als een echte mannenmaaltijd met veel calorieën en lekker weinig groente. Wat je ook precies kiest, je weet in elk geval zeker dat je thuis gaat komen met een paar nieuwe sterke verhalen op zak!

In touch met je mannelijke kant

Eindelijk een alternatief dus voor die gezapige vrijgezellenfeestjes met het zoveelste kippenpak. Echte mannen weten wel beter: samen in de kroeg hangen en mopperen over het huwelijk kun je de rest van je getrouwde leven nog doen! In de Schrootstrijd kun je je stoerheid eens even flink de ruimte geven, samen met je vrienden natuurlijk, zodat je ook na je trouwdag in touch blijft met je mannelijke kant! Schrootstrijd is er echter niet alleen voor vrijgezellenfeestjes, ook als je op zoek bent naar een actief bedrijfsuitje in Gelderland ben je aan het juiste adres.

Leestip: bekijk ook deze 8 originele ideeën voor vrijgezellenfeesten.

Leave a Response