Fashion

Zwembroekentrends 2016

Danny Bijl1 comment2489 views
Zwembroektrends 2016 - korte zwembroek

De zomer komt er weer aan. De vakantie is geboekt en de koffers moeten alweer bijna worden ingepakt. Wat je absoluut niet mag vergeten, is natuurlijk je zwembroek. Elk jaar is er weer een andere trend wat betreft zwembroeken. Maar wat is nou eigenlijk de trend voor het jaar 2016? Om te zorgen dat jij er op en top bijloopt in je nieuwe zwembroek, staan hieronder de trends voor het jaar 2016.

Zwembroekentrend 2016: de lengte

De tijd van de lange zwembroeken is nu toch echt officieel voorbij. Zeg maar dag tegen de lange zwembroeken die je al een aantal jaren in de kast hebt liggen. In de zomer van 2015 kwam het al redelijk naar voren: de korte zwembroek. Nu, in 2016, is deze trend een doorbraak. Je zult ontzettend veel korte zwembroeken zien in de zomer van 2016. Kies dus het liefst voor een korte zwembroek als je wilt voldoen aan deze trend. Daarnaast zijn korte broeken ook ideaal om toch nog iets extra bij te bruinen. Je benen worden niet meer voor een groot deel bedekt waardoor je nu ook je bovenbenen voor een groot deel kunt laten bruinen.

Zwembroektrends 2016 - korte zwembroek
Bron: Otto.nl

Zwembroekentrend 2016: de kleur

Uiteraard is de kleur van een zwembroek ook belangrijk. Als je wilt voldoen aan de trend, kun je het beste kiezen voor een opvallende kleur. Denk voornamelijk aan primaire unikleuren. Voorbeelden hiervan zijn: sprankelend groen, felblauw en rood. Met deze kleuren val je zeker op en voldoe je zeker aan de trend van 2016. Ook zijn deze kleuren goed te combineren met een fijn T-shirt. Het kan natuurlijk voorkomen dat je tijdens het zonnen en zwemmen even lekker een terrasje wilt pakken. Een leuk shirt erboven en je hebt direct een makkelijke, maar modieuze outfit. Ideaal, niet waar?

Korte zwembroek groen
Bron: Sportus.nl

Zwembroekentrend 2016: prints

Naast felle, opvallende kleuren kan een mooie zwembroek ook prints bevatten. Ondanks het feit dat de zwembroeken vaak één effen kleur zijn, zijn printjes nog steeds een hype. Een gezellig, vrolijk printje is nooit verkeerd. Denk bijvoorbeeld aan opdrukken van palmbomen, bloemen en andere tropische sferen. Met zo een print, zit je altijd goed. Zwembroeken met eerdergenoemde printen, zijn over het algemeen veel te koop. Je hoeft dus geen extra moeite te doen om toch aan deze trend te voldoen.

Korte zwembroek met prints zwembroek trends 2016
Bron: Tommy.com

Zwembroekentrend 2016: een logo

Natuurlijk is het erg leuk als je een zwembroek hebt waar een bekend logo op staat. Anno 2016 vinden mensen het leuk om te laten zien dat zij merkkleding dragen. Wil je volledig voldoen aan de trend van 2016? Draag dan een zwembroek waar een mooi logo op staat. Niet alle zwembroeken hebben een logo, maar je gaat het wel steeds vaker zien. Diesel en Hugo Boss hebben bijvoorbeeld een nieuwe zwembroekenlijn waar het logo opstaat. Zo zijn er steeds meer merken die ervoor kiezen om hun logo op een zwembroek af te laten drukken.

Al met al, kun je dus redelijk makkelijk voldoen aan de trends wat betreft zwembroeken in het jaar 2016. Houd het kort, opvallend, vrolijk en kijk of er een logo op de zwembroek staat en je kunt niet meer om de zwembroekentrend van 2016 heen.

1 Comment

Leave a Response