LifestyleUiterlijk

22 gave tattoo ideeën voor mannen

Redactie MannenNieuws10717 views
22 gave tattoo ideeën voor mannen

Mannen met een tattoo krijgen eerder het imago opgestempeld wat ruig en een bad boy te zijn. Een look die heel wat vrouwen aantrekt. Twijfel je al een tijdje om een tattoo te plaatsen maar weet je niet precies wat? Dan volgen hier alvast enkele coole ideeën om op je lichaam te plaatsen.

Tattoo ideeën bovenarm

  1. Tijgeroog
   Deze tattoo van een tijgeroog gecombineerd met een veer is niet alleen prachtig om op je arm te zetten maar straalt ook nog kracht en mysterie uit.tijgeroog
  2. Batman
   Alleen al voor de originaliteit verdient deze tattoo een prijs. Deze tattoo is zo ruig dat je al niet eens een fan moet zijn van de Batman films om deze tof te vinden. Daarnaast staat Batman voor gerechtigheid in de wereld wat een mooie symboliek kan zijn met je karakter.Batman

   3. Schip
   De tatoeage van een schip op je bovenarm is niet alleen prachtig, maar je wil ook dat deze gezien wordt. Het gedetailleerde ontwerp zorgt ervoor dat deze tattoo als een echt kunstwerk op je lichaam is.

   Schip

   4. Symbolen en tekens
   Soms is een tattoo echt persoonlijk bedoeld en dan wil je niet dat iedereen zomaar deze meteen snapt. Het gebruiken van symbolen en of tekens als tattoo vereeuwigt zijn betekenis op je arm terwijl je de boodschap enkel voor jou duidelijk is.

   Symbolen en tekens

   5. Bekend figuur
   Misschien ben je fan van een bepaalde artiest of acteur. Dan kan het een idee zijn om de afbeelding van die persoon op je arm te laten plaatsen. Zo is de afbeelding van Heath Ledger als de Joker na zijn dood een populaire tattoo geworden.

   Bekend figuur

Tattoo ideeën onderarm

 1. Wereldkaart
  Of je nu een fervent reiziger bent of niet, deze tattoo van een wereldkaart zal er ongetwijfeld voor doen zorgen dat je de reismicrobe te pakken hebt.Wereldkaart

  7. Gitaar
  Wie houdt van muziek wil dit ook uiten. Wanneer het creëren van muziek net niet genoeg is kan je overwegen om een tatoeage te plaatsen. Deze gitaar weerspiegelt de liefde voor het instrument en de muziek in het algemeen.

  Gitaar

  8. Liefde voor muziek
  Wil je je liefde voor muziek net iets subtieler weergeven, dan is deze coole tattoo misschien een betere optie. Eenvoudig maar doeltreffend wat boodschap betreft.

  Liefde voor muziek

  9. Kompas
  De tattoo van een kompas op je onderarm kan voor veel staan. Misschien wil je hiermee laten weten dat je een fervent reiziger bent. Of eerder dat je weet welke richting je uitgaat in je leven.

  Kompas

Tattoo ideeën borst

  1. Boom
   Van een tattoo hoop je dat deze origineel is en je hem niet snel beu raakt. Deze borsttattoo van een boom zal in ieder geval meer aandacht krijgen dan een snelle glimp. Deze kan makkelijk symbool staan voor je strijd naar vrijheid.Boom

   11. Wolf
   Er zijn maar weinig coolere tatoeages dan de afbeelding van een wild dier op je borst. Deze wolf geeft je look meteen een stoerdere uitstraling en is bijzonder gedetailleerd afgewerkt.

   Wolf


   12. Belangrijke datum

   De naam van je vriendin op je lichaam plaatsen kan tot situaties leiden dat je spijt krijgt van je beslissing. Maar misschien wil je wel de naam van je zoon of dochter vereeuwigen op je lichaam?

   Belangrijke datums

   13. Quote 
   Misschien heb je wel een bepaalde levensleuze, quote of zelfs bijbelcitaat die erg belangrijk is in je leven? Deze laten tatoeëren op je lichaam is misschien net iets te gewoon. Dit ontwerp echter geeft je citaat echter meer kracht en de aandacht die het verdient.

   Quote

   14. Brullende tijger
   De afbeelding van een brullende tijger op je borst is een teken van kracht en doorzettingsvermogen. De kleur in de tattoo zorgt ervoor dat deze wat meer opvalt.

   Brullende tijger

   15. Guns n Roses
   Deze tattoo bestaat uit guns and roses. Het is een originele verwijzing naar de rockband waar je misschien van houdt. Daarnaast kan je hier makkelijk een quote bij plaatsen waar je voor staat.

   Guns n Roses

   16. Religieuze boodschappen
   Wie erg gelovig is wil dit vaak ook uiten. De afbeelding van een heilig figuur kan hier een idee zijn voor wie zijn geloof op zijn lichaam wil vereeuwigen.

   Religieuze boodschappen

Tattoo ideeën rug

  1. Volledige rug
   De rug heeft als voordeel dat er heel wat ruimte is om een grote tattoo te plaatsen. Zo kan je er een uitgebreid ontwerp op laten vereeuwigen zoals een grote afbeelding of tekstpagina.Volledige rug

   18. Doodskop
   Doodshoofden zijn een populaire afbeelding bij tattoos maar soms wil je er weleens iets speciaals van maken. Een grote afbeelding van een doodshoofd kan dan ook aangevuld worden met een persoonlijke touch en symbolen.

   Doodskop

   19. Collages
   Een indrukwekkend ontwerp voor wie bijvoorbeeld heel wat iconische figuren op zijn rug laten plaatsen. Deze collage is een combinatie van verschillende artiesten in hun gekenden stijl. Alles samen vormt dit een schitterend plaatje die zeker heel wat aandacht zal trekken.

   Collages

   20. Familie
   Familie maakt een groot deel uit van je leven. Het zijn vaak de belangrijkste personen in je leven waar je met hart en ziel voor zou strijden. Die strijd om je familie te beschermen op je lichaam te plaatsen is dan ook een erg persoonlijke tattoo.

   Familie

Tattoo ideeën been

  1. Beer
   Deze creatieve tattoo is niet alleen een plaatje om naar te kijken maar geeft ook je liefde voor de natuur weer. De combinatie van een beer met uitgestrekte bossen en de vrijheid van de vogels zijn een prima illustratie voor een tattoo.Beer

   22. Het strand
   Je benen zijn een lichaamsdeel die vaak zichtbaar zijn voor de buitenwereld. Je wil dan ook een tattoo die de moeite is om te zien op je been. Deze afbeelding van het strand met bijhorende palmbomen is dan ook een erg prachtige tattoo die uitermate geschikt is voor op je been.

   Het strand

Het mag duidelijk zijn dat in onze huidige samenleving het geen unieke gevallen meer zijn die nog iets op hun lichaam laten tatoeëren. Met heel wat voetballers, filmacteurs of andere rolmodellen die de laatste jaren een trend hebben gezet is een tattoo hebben tegenwoordig ‘hot’. Misschien overweeg jij het ondertussen ook wel?

Leave a Response