Vrouwen

10 knappe vrouwen uit de politiek

Redactie MannenNieuws8188 views
alina kabaeva

Prinsjesdag komt er weer aan! Denk je dat de politiek saai is? Niet als je deze mooie dames ziet. Wij verzamelden de 10 knapste vrouwen in de binnen- én buitenlandse politiek voor je. Zo worden die verkiezingen plots een stuk spannender!

Maria Carfagna

In Italië is het niet ongebruikelijk een knappe vrouw in de politiek tegen te komen, maar Maria Carfagna is zelfs voor Italiaanse begrippen beeldschoon. Ze trad in 2014 toe tot de Forza Italia partij van Silvia Berlusconi na een carrière als model en op televisie.

maria carfagna

Alina Kabaeva

Alina Kabaeva is een voormalig kamerlid in Rusland. Voordat deze Russische schone de politiek binnentrad had zij echter al een succesvolle carriere achter de rug als één van de meest onderscheiden Russische turnsters ooit. Niet alleen intelligent en mooi, maar ook nog lenig? Wij zijn fan!

alina kabaeva

Mei Li Vos

Wanneer Mei Li Vos achter de interruptie microfoon kruipt in de Tweede Kamer maakt ons hart een sprongetje. Deze frisse verschijning tussen de stoffige oude mannen die het merendeel van de Nederlandse politiek bedrijven is elke keer weer een feest voor het oog.

Mei li vos

Eva Kaili

Deze Griekse voormalig televisie-presentatrice is nu een van de weinige lichtpuntjes in het tumultueuze Grieks politiek landschap. Ook zonder maar een woord te begrijpen van wat ze zegt, hangen we aan haar lippen.

eva kaili

Emma Kiernan

Er is maar weinig dat zegt ‘serieuze politicus’ als het uitlekken van wat spannende foto’s via social media. Ierse schone Emma Kiernan deed het echter net iets anders en kreeg te maken met ‘riskante’ foto’s midden in haar verkiezingscampagne. Dat ze vervolgens de verkiezing met vlag en wimpel won zegt zeker iets over haar kwaliteiten, zowel verbaal als voor de camera.

emma kiernan

Luciana Leon

Deze Peruaanse schone werd op 31-jarige leeftijd het parlement in gestuurd om daar hoge ogen te gooien. Dat de ogen vervolgens vooral gericht waren op dat mooie stel benen dat steevast op een stel hoge hakken onder een rokje vandaan steekt, spreekt voor zich.

luciana leon

Jeanine Hennis-Plasschaert

Hoewel ze bij een recente verkiezing van ‘mooiste Nederlandse politica’ net achter het net viste, was Jeanine Hennis-Plasschaert van de VVD wel de favoriet onder vrouwelijke stemmers. We snappen ook wel waarom. Niet alleen lijkt het een opgewekte, knappe dame, ze komt ook over alsof je er prima een feestje mee kan vieren. Jeanine is dan ook onze trotse nummer 4.

jeanine-hennis-plasschaert

Marianne Thieme

Wat je ook denkt over haar standpunten in de Tweede Kamer, het valt niet te ontkennen dat mevrouw Thieme een aantrekkelijk exemplaar is. Een knap gezicht, zwoele blik en grote lach maken dat ze met haar nummer 3 positie onze hoogst geplaatste Nederlandse is in de lijst met knapste vrouwen in de politiek.

marianne thieme

Orly Levy

In Israël weten ze knappe vrouwen te produceren, zoals Gal Gadot ons onlangs liet zien in haar Wonder Woman kostuum. Orly Levy is misschien nog wel een beter voorbeeld. Deze Israëlische schone heeft zoals de meeste Israëlische vrouwen korte tijd in het leger gediend, maar ook als model en televisie presentatrice gewerkt. Tegenwoordig maakt ze deel uit van de Knesset, het Israëlisch parlement.

orly levy

Yulia Tymoschenko

Een van de eerste ‘bekende’ mooie politici is ook enige tijd een van Oost-Europa’s machtigste vrouwen geweest. Als eerste vrouwelijke premier van Oekraïne heeft Yulia Tymoschenko bepaald geen gemakkelijke baan gehad, maar dat ze er gedurende haar carrière altijd piekfijn uitgezien heeft valt niet te ontkennen. Zijn wij de enigen die dat traditionele ingevlochten haar wel wat vinden hebben?

yulia tymoschenko

Met welke van deze knappe vrouwen zou jij weleens een beschuitje willen eten? En hebben we er misschien een gemist? We horen het graag!

 

Leave a Response