Vrouwen

Dit zijn de sterrenbeelden van de vrouwen die het meest zin hebben in seks

Redactie MannenNieuws643 views
Dit zijn de sterrenbeelden van de vrouwen die het meest zin hebben in seks

Als je interesse hebt in astrologie, vind je het leuk om te weten wat sterrenbeelden betekenen. Sterrenbeelden kunnen jou namelijk een beter inzicht geven in jezelf, maar ook in anderen. Zo kun je er bijvoorbeeld middels jouw sterrenbeeld achter komen wat jouw levenslessen zijn, wat je karakter is en wat je positieve eigenschappen zijn. Maar ook over anderen kun je dus meer te weten komen met behulp van een sterrenbeeld. Wist je ook dat een sterrenbeeld van een vrouw kan aangeven hoeveel zin ze heeft in seks? Dat is natuurlijk als man leuk om te weten. Wat de sterrenbeelden van vrouwen zijn die het meest zin hebben in seks? Wij vertellen je er hieronder meer over!

Je sterrenbeeld geeft dus niet alleen een beter beeld van je persoonlijkheid, maar ook over je seksleven. Er zijn dan ook verschillende onderzoeken gedaan naar de invloed van sterrenbeelden op het seksleven. Hieronder vertellen wij je welke vrouwen het meeste zin hebben in seks.

De winnaar Waterman

De absolute nummer 1 is het sterrenbeeld Waterman. Uit een onderzoek waar maar liefst 500.000 vrouwen aan mee hebben gedaan, is dit gebleken. In dit onderzoek werden vragen gesteld over het seksleven van de vrouw. Uit het onderzoek is gebleken dat vrouwen met het sterrenbeeld Waterman het meeste zin hebben in seks en dus vaak openstaan voor een vrijpartij. En dat kan als man goed zijn om te weten als je volop aan het daten bent!

De nummers 2 tot en met 5

Maar hoe zit het met de andere sterrenbeelden? De absolute winnaar van het onderzoek was Waterman, maar ook de nummer 2 en 3 scoorden goed. Dit gaat om de sterrenbeelden Maagd en Stier. Op plek 4 en 5 komen Weegschaal en Vissen te staan.

Vrouwen met dit sterrenbeeld hebben het minst zin in seks

Nu je een beter idee hebt van de sterrenbeelden van vrouwen die zin hebben in seks, is het natuurlijk ook goed om te weten welk sterrenbeeld van de vrouw het minst zin heeft in seks. Dit gaat om het sterrenbeeld Ram. Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen met dit sterrenbeeld het minst zin hebben in seks en het dus ook minder vaak doen.

Dit zeggen de sterrenbeelden over hoe vrouwen zijn in bed

Ook leuk om te weten als man is natuurlijk om te weten hoe vrouwen in bed zijn. Ook hierbij is een verband te vinden met het sterrenbeeld. Vrouwen met welk sterrenbeeld zijn wild, gepassioneerd of juist rustig? Uit het onderzoek is gebleken dat het sterrenbeeld Leeuw wild is in bed en daarnaast graag dominant is. Stieren staan enorm bekend dat ze gepassioneerd en romantisch zijn en uit het onderzoek kwam dat de Schorpioen het belangrijk vindt om een diepere emotionele band te hebben tijdens de seks. Als we de resultaten uit het onderzoek geloven kunnen we er dus vanuit gaan dat de Schorpion goed relatiemateriaal is. Mocht je op zoek zijn naar een serieuze relatie en veel interesse hebben in astrologie, dan kun je dit als man dus zeker in gedachten houden.

Hierboven heb je kunnen lezen hoe het zit met de sterrenbeelden van vrouwen op het gebied van seks. Op basis van sterrenbeelden kun je dus een hoop te weten komen over een ander en dit kan goed van pas komen als je aan het daten bent. Denk je een goede match te hebben gevonden op liefdesgebied? Dan is het ook goed om te kijken naar welke sterrenbeelden bij elkaar passen. Astrologie is ontzettend interessant. Niet alleen om meer over jezelf te weten te komen, maar ook over anderen!

Leave a Response