Mannen kapsels

8 Mannen kapsels voor dun haar

Redactie MannenNieuws10349 views

Iedere man krijgt er vroeg of laat mee te maken. Het haar groeit als kool over het gehele lichaam, maar het haar op je hoofd verdwijnt met de dag steeds verder. Tot er een wondermiddel is uitgevonden tegen haaruitval, moeten de mannen met dun haar, enorme inhammen en terugtrekkende haargrenzen hun toevlucht ergens anders in zoeken. Gelukkig doet het juiste kapsel veel wonderen. Je kan de oneffenheden in je haar verdoezelen en er toch nog zeer stylish uitzien.

Mannen kapsels dun haar: kale plekken

Wanneer je ouder wordt is het onoverkoombaar: kale plekken op je hoofd. Gelukkig zijn er kapsels die de kale plekken doen verdoezelen, maar jouw uiterlijk er wel tiptop uit doet zien.

De Comb-over
Bij de comb-over laat je jouw haar lang groeien. Dit haar moet je zodanig op je hoofd leggen, dat het de kale plekken bedekt. Dit kapsel voor mannen met dun haar is met name geschikt wanneer je een paar kleine kalende pekken hebt Wanneer je enorm haaruitval hebt en je haar met de dag dunner wordt, is het geen geschikt kapsel. Toon dan dat je kaal bent, in plaats van dat je het met allerlei mogelijkheden gaat proberen te verdoezelen. Iedereen ziet dan namelijk al dat je kalende bent.

Comb over

Mannen kapsels dun haar: uitgedund haar

Halflang haar
Ben je fan van half lang haar, maar heb je dun haar? Dan kan je ervoor kiezen om een kapsel te nemen dat niet langs de oren gaat. Belangrijk is dat het haar aan de zijkanten niet langer is dan aan de bovenkant!

Halflang haar

Ceaser-cut
Is je haar volledig aan het uitdunnen trekt je haar grens met de dag terug? Dan is de ceaser-cut iets voor jou. Scheer de zijkanten een stuk korter dan de bovenkant. Hierdoor verdoezel je dat je haar bovenop dunner is dan aan de zijkant. Dit kapsel is het effectiefst bij een lengte van 7 tot 12 millimeter. Krijg je kale plekken? Dan is dit kapsel niet geschikt meer. Kale plekken zijn goed zichtbaar met de ceaser-cut.

Ceaser cut

Millimeteren
Millimeteren is voor de ouderen vaak pure noodzaak geworden door het uitgedunde haar, maar ook onder jongeren is gemillimeterd haar zeer trendy. Maar met name wanneer je haaruitval hebt is gemillimeterd haar een goed alternatief. Het staat zakelijk en verzorgd. Tevens doet het je er stoer en sportief uitzien.

Millimeteren

Crew Cut
Voor haar dat is altijd dun is of door de jaren heen dunner is geworden, is een kapsel met een verlaging van de close-cropped een perfecte optie. Een kort kapsel doet dunner haar er minder dun uitzien.

Crew cut

Mannen kapsels dun haar: inhammen

Kapsels met geschoren scheiding
Om een inham te bedekken moet je jouw haar één kant op dragen. Dit kan je perfect doen met het kapsel met geschoren scheiding. De andere inham waar de scheiding komt moet je laten uitscheren. Hierdoor bedek je één inham, maar ben je er ook nog eens eentje kwijt. Ideaal dus!

Kapsel met ingeschoren scheiding

De natuurlijke haar trend
De nieuwste trend in kapsels is zeer natuurlijk. Draag je haar los en minder pomade. Zo genereer je messy en warrige looks. Doordat je minder strak je kapsel hoeft te stylen, kun je met het grootste gemak je inhammen bedekken. Voor de mannen met dun haar is er nog een bijkomend voordeel. Met het warrige kapsel creëer je ook nog eens volume.

De natuurlijke haar trend

De undercut
De undercut houdt in dat je de zijkanten wegscheert en aan de bovenkant haar laat zitten. Wanneer je genoeg lengte aan de bovenkant hebt, kan je het haar over de inham laten vallen.

Undercut

 

Leave a Response