VrouwenFashion

Leuke schoenen om je vriendin cadeau te geven

Redactie MannenNieuws1964 views
schoel bepaal je doel

Niets zo romantisch als een man die het perfecte paar schoenen weet uit te kiezen voor zijn vriendin. Het toont dat hij heel wat moeite heeft willen doen voor het ideale cadeau, en bovendien waant elke vrouw zich even Assepoester wanneer een man haar een schoen rond de voet doet. Wil jij als een echte prins je vriendin verwennen? Wij helpen je alvast op weg met dit stappenplan. Bepaal je doel, zoek de schoenmaat en praat met haar vrienden om in privédetective stijl hét paar schoenen voor jouw vriendin te vinden.

Stap 1: bepaal je doel

Voor elk paar schoenen is er een andere gelegenheid, dus is de eerste stap uitzoeken wat je graag wil kopen voor je vriendin. Een plat sandaaltje is een mooi, zomers schoeisel en is ideaal als geschenk voor dat jullie op vakantie vertrekken naar een tropisch oord. Heb je echter eerder een etentje gepland? Ga voor een pump of schoen met hak als luxueus cadeau dat ze meteen kan gebruiken. Een laarsje is dan weer leuk voor elke gelegenheid. Het zegt “ik wil graag dat je warme voetjes hebt”, en een laarsje met hak is bovendien ook nog eens erg sexy.schoel bepaal je doel

Stap 2: neuzen naar de schoenmaat en -hoogte

Heb je je doel bepaald? Neem eens een kijkje in haar kleerkast om de juiste maat te bepalen. Je vindt de schoenmaat meestal op de zool van het schoeisel. Als het cijfer is afgesleten of niet vermeld is, kijk dan in de schoen. Ook daar vind je vaak een etiket met vermelding van de maat. Nog steeds niets gevonden? Steel een laarsje of pump voor één dag, om in de winkel de maat te laten bepalen. Neem bij het uitzoeken van haar collectie ook even de tijd om naar de gemiddelde schoenhoogte te kijken als je voor een pump kiest. Draagt je vriendin graag torenhoge naaldhakken of verkiest ze een blokhak? Ook dat is belangrijk om je uiteindelijke schoen te bepalen.
schoen zwarte pump

Stap 3: vrienden weten raad

Bij stap 3 is het tijd om haar vrienden in te schakelen. Contacteer hen via Facebook of Whatsapp om nog wat extra informatie te verwerven, want zij hebben vast en zeker nog wat goede raad. Is je vriendin al een tijdje aan het azen op een bepaald paar schoenen, zoals nieuwe winterlaarsjes of elegante naaldhakken? Heeft ze een brede of smalle voet? Houdt ze van laarsjes met veters? In geen tijd heb je weer heel wat tips bijeengesprokkeld die je helpen bij het kiezen van dat perfecte paar schoenen.schoen zwarte laars

Voor meer inspiratie…

Het vergt wat speurwerk, maar een paar schoenen is een cadeau waar je vriendin jaren plezier aan zal beleven. Heb je nog wat meer inspiratie nodig? Ontdek de volledige collectie van Tamaris schoenen bij Shoeline.

Leave a Response