Gadgets

Bookcase: bescherming, portemonnee en accessoires ineen

Redactie MannenNieuws1274 views
bookcase

Je telefoon in je linker broekzak. Je portemonnee belandt in je rechter broekzak. Je sleutels? Ja, die moeten dan maar als het derde wiel aan de wagen in de broekzak belanden op je achterste. Het klinkt als een herkenbaar scenario voor veel mannen. We hebben niet zoals de hedendaagse vrouw een handtas bij ons, maar hebben alleen onze broekzakken waarin onze alledaagse spulletjes belanden. Vaak is het ook wel handig, jij vindt in één keer je portemonnee, kan snel je telefoon opnemen en hoeft niet nog eerst minutenlang te zoeken in je tas op zoek naar de sleutels van de schuurdeur. Soms… is het ook heel onhandig. De telefoons worden met elke nieuwe ontwikkeling groter. Je broekzak niet. Het is niet mooi om twee uitbuilende broekzakken te hebben. De ene broekzak steekt centimeters naar voren door je portemonnee, de andere broekzak door je mobiel.

Het is geen oplossing om je telefoon of je portemonnee thuis te laten. Er moet een tussenweg gevonden. Gelukkig is deze weg bekend. De book case biedt namelijk iedere man uitkomst!

Wat is de book case?

We hebben tegenwoordig echt geen tijd meer om boeken te lezen, maar toch draag je met de book case altijd een boek met je mee. Een bookcase is namelijk een telefoonhoes die opent als een boek. Lekker voor de hand liggend met zo’n naam. De book case lijkt op de flip case, maar onderscheid zich toch nog op een aantal punten.

De voordelen van de book case voor elke man

De book case is een perfecte telefoonhoes die het probleem voor elke man met uitpuilende broekzakken oplost. De bookcase heeft aan de binnenkant van de hoes pasruimte. Hierdoor heb je een portemonnee en telefoon in één. Mannen hoeven niet meer twee broekzakken te vullen, maar hebben aan één broekzak voldoende.

Mannen kunnen soms ietwat grof doen. We nemen risico’s die we achteraf gezien beter niet hadden kunnen nemen. We springen de laatste drie treden van de trap af of besluiten om met de fiets een ‘verboden’ afkortroute te pakken en gaan vervolgens hard onderuit als deze weg echt te slecht blijkt te zijn. Kortom, mannen hebben sneller risico op krassen en stoten op de telefoon. Gelukkig is de book case een telefoonhoes die niet alleen de voorkant of achterkant van je telefoon beschermt, maar echt je volledige toestel beschermt.

De nadelen van de book case

Elk voordeel heeft zijn nadeel. Helaas dus ook de book case. De book case is een super goed alternatief om je twee uitpuilende broekzakken te vervangen door een uitpuilende broekzak. Echter betekent dit dat deze broekzak met je book case telefoon meer uitpuilt dan wanneer je een broekzak alleen opvult met een telefoon of alleen met een portemonnee. Dit komt doordat de book case dikker is en daardoor zeer veel ruimte inneemt.

Je overweegt om een bookcase te gaan kopen? Bestel een bookcase bij Knaldeal bijvoorbeeld en profiteer van de kortingen daar.

Leave a Response