Automotive

Deze accessoires maken je Tesla compleet

Redactie MannenNieuws796 views
Deze accessoires maken je Tesla compleet

De Tesla is een geweldig populaire auto – en dat is natuurlijk niet voor niets. Het Tesla model 3 is op dit moment een van de meest geliefde auto’s! En een auto zo geliefd als de Tesla vraagt natuurlijk om een hele serie aan eigen accessoires. Welke accessoires jouw Tesla helemaal compleet maken? Dat vertellen we je natuurlijk graag!

1. De dakdrager

Om te beginnen lekker praktisch: de Tesla model 3 dakdrager. Een ontzettend populair product en daarnaast ook nog eens erg praktisch. Ga je bijvoorbeeld op vakantie of ben je regelmatig met veel bagage onderweg, dan geeft een dakdrager je extra ruimte om je items kwijt te kunnen. Omdat Tesla standaard geen dakdragers voor model 3 leveren, is dit een van de meest geliefde accessoires voor degenen die regelmatig op reis gaan.

2. De automatten

Het vervangen van de automatten voor een set die helemaal naar jouw smaak is, is de eerste manier om een auto ‘eigen’ te maken. Met een set automatten en een kofferbakmat kun je jouw model 3 een mooie upgrade geven en helemaal naar eigen smaak stylen. Zo rijd je niet langer met de standaard automatten rond, maar met iets dat helemaal bij jou past!

3. Een screenprotector

Tesla accessoires

Dat geweldige scherm dat midden in je dashboard zit kan wel wat extra bescherming gebruiken. Met een simpele screenprotector kun je het scherm afdekken zodat het van buitenaf haast niet te zien is. Daarnaast zorgt het er natuurlijk voor dat je scherm schoon, droog en veilig blijft wanneer je jouw Tesla even niet gebruikt.

4. Een middenconsole wrap

De meeste Tesla’s zijn voorzien van een middenconsole met hoogglanslak. Op zich geen probleem natuurlijk – alleen wordt het zo wel erg duidelijk dat het plastic onderdelen zijn. Je zou dus ook niet de eerste Tesla-rijder zijn die zijn middenconsole laat wrappen. Een middenconsole wrap heeft een matte uitstraling, wat ervoor zorgt dat je Tesla er van binnen net wat luxer uitziet. Ook niet onaangenaam is het feit dat die matte wrap er langer schoon uit blijft zien dan die hoogglans standaard middenconsole!

Extra tip: als je dan toch met de middenconsole bezig bent, bestel dan meteen een middenconsole organiser. Heb je al je spullen binnen handbereik en blijft je auto langer schoon en netjes!

5. De instaplijsten

Wist je dat je gepersonaliseerde stickers kunt bestellen voor je instaplijsten? Zo kun je jouw Tesla helemaal eigen maken én bescherm je de originele instaplijsten tegen beschadiging.

Welke accessoires heb jij aan jouw Tesla toegevoegd?

Leave a Response