GadgetsFilms & Series

Nieuwe series legaal en gratis kijken – het is mogelijk!

Danny Bijl1528 views
android media box

Wil je de nieuwste series, sportwedstrijden en films gratis, maar wel legaal kunnen kijken? Dan is het kopen van een mediaplayer dé oplossing.

De beste mediaplayer van dit moment is de Android TV Box. Daarmee kijk je veel relaxter dan op gewone televisie, ben je veel goedkoper uit dan met betaalzenders en kijk je in tegenstelling tot alles wat je downloadt, “gewoon” legaal.

Wat is er mis met “ouderwets” televisiekijken?

Je kunt natuurlijk op de ouderwetse manier kijken naar de “normale” televisiezenders. Maar vaak wordt je dan gek van alle reclameblokken die om de vijftien minuten voorbijkomen. En het is natuurlijk nog maar de vraag of de serie die jij wilt zien wel op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden.

Je kunt je ook abonneren op een betaalzender als HBO,Fox of Netflix. Maar daar betaal je iedere maand wel behoorlijk voor. En de keuze die je op één zender hebt is uiteindelijk toch beperkt, dus moet je je eigenlijk op meerdere zenders abonneren. Helemaal een dure grap dus…

Je kunt ook een op minder legale manier aan je series en films komen, door te downloaden of illegaal te streamen. De kans wordt met downloaden wel steeds grotere dat je flink beboet daarvoor wordt. En streamen is ook niet zo veilig als het lijkt. Zo kreeg een Nederlandse student in Duitsland meer dan 1.000 euro boete omdat hij aan het streamen was via Popcorn time.

De Android TV Box is dé oplossing

De nieuwste series, sportwedstrijden en films kijk je legaal en gratis via de Android TV Box Mediaplayer. Daarmee krijg je haarscherpe Full HD-beeld via internet. Je hoeft geen abonnement af te sluiten. Het enige wat je hoeft te doen is een mediaplayer kopen.

De Android TV Box is een ultra HD mediaspeler met harde schijf die op Android werkt. Het is een minicomputer, want deze mediaspeler met harde schijf heeft een eigen videokaart, processor en intern geheugen. Zeker voor zijn prijs is het van alle mediaplayers die er op dit moment verkrijgbaar zijn de beste mediaplayer.

Alles wat je wilt zien kun je met deze mediaplayers op je televisie streamen. Je hebt alleen maar een goede internetverbinding nodig. Je hoeft niets te downloaden en omdat je verbinding maakt via een anonieme en beveiligde VPN-verbinding, kan niemand je traceren. Het enige wat je hoeft te doen is de Android tv-box met een HDMI-kabel aan te sluiten op je televisie.

Leave a Response