Gadgets

Playstation 5 games die in 2020/2021 uitkomen

Tom van Pinxteren1097 views
Playstation 5 games

Er komen enorm veel Playstation 5 games aan. De nieuwe console van Sony komt namelijk eind dit jaar uit (19 november). Om iedereen extra opgewonden te maken, zijn er al tal van games voor de PS5 aangekondigd. Dit artikel behandelt ze. Deze Playstation 5 games mogen we in 2020/2021 verwachten.

Playstation 5 Gran Turismo 7 game

Al 22 jaar is Gran Turismo een van de bekendste racespellen. Bij de aankondiging van de PS5 hoort een nieuwe game uit de succesvolle reeks. Het maakt niet uit of van racen houdt, van auto’s tunen, of stickers ontwerpen, auto’s verzamelen. Voor iedere autoliefhebbers is er wel iets te beleven in de nieuwe game. Gran Turismo bevat honderden auto’s waar je mee kan doen wat je wil. Ook is de race ervaring weer naar een nieuw niveau getild. De releasedatum is nog niet bekend. Wel is bekend dat Gran Turismo 7 voor de Playstation 5 uitgebracht wordt. 

Playstation 5 Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Een nieuw helden avontuur in de Marvel’s Spider-Man serie. Tiener Miles MORALES moet wennen aan zijn nieuwe thuis, maar ook aan de grote schoenen die hij moet vullen. Hij moet namelijk zijn mentor Peter Parker opvolgen. Natuurlijk wordt New York bedreigd door een bende criminelen. Tijdens het spel ontwikkel je de vaardigheden en krachten van Spider-Man. De nieuwe game speelt zich af in het levendige New York. Op de Playstation 5 gaan dit soort games er fantastisch uitzien. Spider-Man kom al op 12 november uit (een week voor de PS5). Iedereen die de variant voor de PS4 koopt krijgt er ook een PS5 versie bij. 

https://www.youtube.com/watch?v=gHzuHo80U2M

Horizon games voor de Playstation 5

De eerste Horizon game was een gigantisch succes. De fantastische ogende wereld en prachtige vormgeving deed iedereen versteld staan. Nou gelukkig keert de wereld van Horizon terug op de Playstation 5. Nieuwe gebieden en nog grotere en indrukwekkendere wezens kom je tegen in Horizon Forbidden West. Het leven op aarden dreigt uit te sterven. Gelukkig gaat Aloy het geheim ontrafelen en de wereld redden. Althans dat hopen we dan maar. Het is goed om te weten dat deze geweldige game er aankomt voor de Playstation 5. De releasedatum is helaas nog niet bekend.

Playstation 5 GTA 

Nee helaas geen aankondigen over GTA 6 waar iedereen al zo lang op wacht. Wel de mededeling dat er een GTA 5 versie voor de Playstation 5 komt. Wat deze nieuwe en verbeterde editie precies inhoudt is nog niet bekend. De fans hopen dat er eindelijk wat single-player DLC komt. Het geweldige offlineverhaal kan best nog ergens uitgebreid of aangepast worden. De wereld van GTA 5 is er groot genoeg voor.

God of War games keren terug op de PS5

In 2021 komt God of War: Ragnarok uit. Het verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van de God of War reboot uit 2018. Helaas is er nog maar heel weinig over het spel bekend. Toch is het fijn om te weten dat God of War voor de PS5 er aankomt.

FIFA 21 voor de PS5

Natuurlijk was FIFA 21 al uitgebracht voor de Playstation 4 in 2020. Toch komt er eind dit jaar een nieuwe versie voor de PS5. Razendsnelle laadtijden, menselijk gedrag van spelers en haptische feedback van de controller zijn onder andere verbeteringen. Het zal er allemaal nog mooier uit zien op de nieuwe console.

https://www.youtube.com/watch?v=yoz79dwdNKM

Playstation 5 game Resident Evil

Op de Playstation 5 komt het vervolg op Resident Evil 7: Biohazard uit. In het nieuwe verhaal leven Ethan en zijn vrouw vredig op een nieuwe plek na alle horror uit het verleden. Verassend genoeg duurt dit niet lang, het gaat weer helemaal mis. Ethan moet strijden tegen een gruwelijk ademend dorp. Resident Evil Village is een van de spellen voor de Playstation 5 waar veel mensen naar uitkijken. 

Godfall de eerst aangekondigde game voor de Playstation 5

Godfall was de eerste game die werd aangekondigd voor de nieuwe PlayStation 5. In het verhaal kan de gamer kiezen tussen drie karakters. In een fantasiewereld moeten drie ridders een apocalyptische situatie voorkomen. Door de drie hoofdpersonen is het mogelijk om het verhaal met meerdere personen te spelen. Door de trailer is de hele gamewereld enthousiast geworden over Godfall. Wederom een mooie nieuwe fantasiewereld om in te spelen.

Dit is maar een handjevol games die er aankomen voor de Playstation 5. Het belooft een mooie tijd te worden voor de spelletjes liefhebbers. Genoeg reden om regelmatig langs Game Mania te gaan wanneer de Playstation 5 uitkomt. In het volgende artikel lees je wat er nieuw is aan de PS5.

Leave a Response