AutomotiveLifestyle

10 bestverkochte auto’s onder mannen

Danny Bijl4203 views
Audi A3

Wat zijn de populairste auto’s op het moment onder mannen? En rijd jij daar in of heb jij een compleet andere bolide? In dit artikel laat www.ikwilvanmijnautoaf.be je de top 10 bestverkochte auto’s onder mannen zien.

10. Seat Leon

De Leon is een relatief nieuw model van Seat. Het model werd pas in 1999 gelanceerd, maar het lijkt een blijvertje te zijn. Behalve dat hij een snel uiterlijk heeft is de Seat Leon ook snel met een acceleratie van 0 naar 100 km/h in 6,9 seconden en een vermogen van 225 PK.

9. Opel Astra

Meer degelijk dan sportief, maar voor de mannen onder ons die graag veel kilometers maken en op vakantie de auto boven het vliegtuig verkiezen, een zeer geschikte keus. Het is een van de beste lange afstandsauto’s die na 100.000 kilometer op de teller nog nauwelijks slijtage vertoont.

8. Volkswagen Polo

Op de achtste plaats ook een Duitse auto, de betrouwbare Volkswagen. Momenteel vooral populair om zijn moderne assistentiesystemen en het nieuwste entertainmentsysteem App-Connect.

Volkswagen polo

7. Toyota Prius

Volgens veel mensen niet heel stoer, maar toch is de hybride auto in opkomst. De Toyota Prius is de trendsetter en de absolute nummer 1 onder dit type auto. Toyota krijgt overigens wel steeds meer concurrentie, met name van Volvo.

6. BMW 3-serie

De BMW 3-serie is een compacte middenklas auto, welke al 38 jaar bestaat. Opvallende zaken die de populariteit van deze auto ten goede komen, zijn dat deze de afgelopen jaren groter en vooral ook zuiniger in gebruik is geworden.

BMW 3 serie

5. Ford Focus

De Ford Focus is de opvolger van de Ford Escort. Hij is verkrijgbaar in een drie- vier-, of vijfdeurs variant en je kan hem altijd rijden, wat voor type chauffeur je ook bent. Hij is namelijk te verkrijgen met een vermogen tussen de 80 en 250 PK.

4. Skoda Octavia

Wellicht niet het eerste type auto waar je aan denkt bij de aanschaf van een nieuw exemplaar, maar de Skoda Octavia is in opmars. Belangrijk om te weten is dat Skoda gebruik maakt van Volkswagen onderdelen. Betrouwbaar dus. Maar behalve betrouwbaar gaat de Octavia er ook steeds moderner uitzien en doet hij niet meer onder voor de luxere merken. Behalve in de prijs en dat is meteen het grootste voordeel.

3. Volvo V60

Het moet je ding zijn, maar voor zeker voor zakelijk gebruik is deze Volvo een absolute topper. Betrouwbaar, ruim en zuinig. Maar behalve zakelijk gezien is deze auto natuurlijk ook ontzettend handig als je gezinsuitbreiding te wachten staat. Je hoeft zeker geen nieuwe auto aan te schaffen, want er is ruimte zat.

2. Volkswagen Golf

Dit model staat al jarenlang hoog in ontzettend veel top 10-noteringen en dat in de positieve zin. Het is een compact model, wat makkelijk is voor het gebruik in de stad, maar hij is ook ontzettend betrouwbaar wat hem ook uitermate geschikt maakt voor het rijden van lange afstanden. Vanaf heden is dit populaire model ook in een hybride uitvoering te krijgen.

1. Audi A3

De onbetwiste nummer een in deze top tien is tocht echt de Audi A3. Hiermee kan je gezien worden, of het nou zakelijk is of privé. Een leuke bijkomstigheid is dat uit onderzoek is gebleken dat vrouwen mannen die in een Audi rijden het meest aantrekkelijk vinden.. En dat is toch ook wat waard!

Audi A3

Dit waren de tien populairste auto’s onder mannen van dit moment. Doordat er momenteel veel veranderingen binnen de automarkt gaande zijn, is het maar de vraag voor hoe lang deze tot tien intact blijft. Het zou zomaar kunnen dat er in de volgende een stuk meer hybride auto’s staan.

Leave a Response