Lifestyle

Aan de slag met de kerstpakketten voor jouw mannelijke collega’s 

Redactie MannenNieuws334 views
Aan de slag met de kerstpakketten voor jouw mannelijke collega’s 

De dagen beginnen korter te worden en de temperaturen buiten dalen. Voor veel organisaties hét moment om na te denken over de kerstpakketten voor dit jaar. Het is bij veel bedrijven een traditie om hun medewerkers en zakenpartners kort voor de feestdagen te verrassen met een pakket, gevuld met verschillende cadeaus. Dit kunnen etenswaren zijn, bedrukte pennen en mokken maar bijvoorbeeld ook een spel of tijdschrift. Een moment om mensen en organisaties te bedanken voor de bewezen diensten in het afgelopen jaar. Een vraag die vaak opspeelt: wanneer kan ik het beste kerstpakketten bestellen als organisatie? De meeste bedrijven doen dit in oktober en november; het aanbod aan reeds samengestelde kerstpakketten is in deze maanden het grootst. 

Geschikte kerstpakketten voor mannen 

Ongeacht of je kiest voor bestaande top kerstpakketten of deze zelf samenstelt, is het zaak om na te denken over de inhoud ervan. Bij het bestellen van kerstpakketten heb je vaak keuze uit verschillende thema’s. Zo kan het leuk zijn om de stad waar je bedrijf gevestigd zit als thema te nemen. Er zijn onder meer kerstpakketten te vinden in thema’s als Rotterdam, Amsterdam en Den Haag. Zelf zou je ook verschillende streekproducten kunnen bestellen, wanneer voor jouw vestigingsplaats geen bestaand kerstpakket te vinden is online. 

Naast de mogelijkheid om een stad als thema te nemen, kun je voor mannen een kerstpakket kiezen met verschillende soorten drank. Of nog specifieker: verschillende soorten bier. Veel mannen vinden een speciaalbiertje leuk om te proberen, maar zullen deze minder snel zelf bestellen. Een kerstpakket met dergelijke biersoorten zal mannen om deze reden op positieve wijze verrassen. Een smaakvol presentje zo voor de feestdagen! Liever wijn dan bier? Kies in dat geval voor verschillende kleine flesjes wijn. 

Geschikte kerstpakketten voor mannen 

Kerstpakket in het thema sport voor heren

Mogelijk sta je als organisatie voor een gezonde levensstijl en wil je het gebruik van alcohol niet stimuleren. In dat geval kan een kerstpakket in het thema sport een leuk idee zijn. Combineer bijvoorbeeld een tijdschrift over voetbal of motorsport met een bedrukte strandbal. Het is een slimme manier om de naamsbekendheid van je organisatie te verbeteren. In plaats van een bedrukte strandbal zou je ook een bedrukte bidon aan het kerstpakket voor mannen toe kunnen voegen. Handig, wanneer je mannelijke collega’s regelmatig fietsen of bijvoorbeeld hardlopen. Er zijn verschillende online partijen waar je promotieartikelen kunt laten bedrukken met de naam of het logo van jouw organisatie. 

Leave a Response