FeaturedGadgets

BeoSound 35: het nieuwe pareltje van Bang & Olufsen

Danny Bijl1329 views
Beosound 35

Op CES, de grootste consumentenelektronica beurs, onthulde Bang en Olufsen de nieuwe BeoSound 35. De BeoSound 35 is hun nieuw all-in-one draadloos muzieksysteem, een soundbar zeg maar. Waarom verdient dit pareltje van techniek ook een plek in jouw huis? Lees het hier.

Beosound 35

Bron afbeelding

Geluidsbeleving? Optimaal!

Zoals we gewend zijn van Bang & Olufsen is het geluid van topkwaliteit. Wees dus gerust: als je voor keer 500 aan die Metallica plaat begint zal je met de BeoSound 35 toch weer die overdonderende belevenis van de eerste luisterbeurt krijgen. Daar is dan ook echt speciale aandacht aan gegeven. Het lekker gebalanceerde geluidsprofiel werd ontworpen met maar één doel voor ogen: de hele ruimte doen verzwelgen met een groots geluid, waar de BeoSound 35 ook staat. Dat is dan ook één van de sterke punten van de soundbar: plaats hem op tafel, nagel hem aan de muur, het platform of draag de BeoSound desnoods als hoed. Waar hij ook staat: jouw geluidsbeleving is en blijft optimaal. Hoe komt dit vraag je je als kritische consument dan af? De BeoSound is ontworpen in een lichte vijfhoekige vorm, op die manier verspreid het geluid zich altijd in een hoek van 180 graden door de ruimte: ideaal dus voor een biertje erbij wat weg te dromen met muziek.

Doe het maar ineens allemaal

De BeoSound 35 is naast leuk om naar te luisteren ook gewoon enorm praktisch. Spotify, Deezer, jouw eigen muziekcollectie en alles wat je nog maar kan bedenken: het all-in-one muzieksysteem biedt een geïntegreerde toegang. Waar je dan ook graag die legendarische klassiekers bewaart: de BeoSound 35 kan er zonder problemen aan. Daarnaast is er ook nog ondersteuning voorzien voor AirPlay, Bluetooth en DLNA. De bediening kan je voor elkaar krijgen met de BeoRemote One of gebruik gewoon de BeoMusic App. Leuk extraatje: de bediening kan ook gewoon geïntegreerd worden in reeds bestaande Beolink Multiroom-systemen.

Verder is een bijzondere eigenschap van deze stijlvolle soundbar dat je de nummers ook kunt bedienen via de soundbar zelf. Onder de OLED-display zit namelijk een aanrakingsgevoelige strip met de essentiële bedieningsknoppen. Even de wonderen van techniek helemaal beu? Kan dus gewoon ook.
Aan weerszijden van het systeem kan je de hoge-tonen luidsprekers terugvinden. De bas-drivers kan je dan weer in het midden van de soundbar terugvinden. De reden daarvoor is heerlijk praktisch: daar is meer ruimte. Elk van de 4 luidsprekers wordt door een Klasse-D versterker aangedreven. Het juiste geluid is dan ook een topprioriteit.

Het oog wilt ook wat

De BeoSound 35 is een slank systeem maar toch ook uit de kluiten gewassen met een breedte van maar liefst één meter. De vijfhoekige vorm en zwart textielfront garanderen een opvallend maar stijlvol design. Geen zorgen voor de vrouw des huizes dus: de BeoSound zal niet vloeken met het zorgvuldig uitgedacht interieur.
Ben je een beetje een onhandige Harry? Geen probleem, de BeoSound 35 is uitgerust met een 3mm dik aluminium omhulsel. Daarom moet je er nog niet gelijk mee beginnen gooien, maar het apparaat kan wel tegen een stootje. Maar overtuig vooral jezelf:

BEOsound 35 bang en olufsen
Bron afbeelding

Kan je al niet meer wachten om de BeoSound 35 in huis te halen? Dolenthousiast over het systeem en zijn mogelijkheden? Ideaal. De soundbar zal weldra beschikbaar zijn bij één van de dealers zoals Bang Olufsen Rivierenland. Hou het dus zeker in de gaten en voor je het weet siert de BeoSound 35 ook jouw huis.

Leave a Response