FashionLifestyle

Fashion trends voor de zomer 2018

Redactie MannenNieuws999 views
Fashion trends zomer 2018

Waar gedurende de wintermaanden dikke jassen met bontkragen weer helemaal terug waren, komt nu de zomer er weer aan. De jassen en dikke vesten gaan terug in de kast, en er mag weer een nieuwe kledingkast samengesteld worden. De fashion trends voor de zomer van 2018 maken dat gemakkelijk: deze spelen namelijk in op de trend van groeiend bewustzijn. We worden ons als mens steeds bewuster van onszelf en onze omgeving. Duurzame producten, biologisch voedsel en comfort en gemak worden steeds belangrijker. Hetzelfde zien we terug in de kledingkast.

Kleding voor elke dag

Onderdeel van dit bewustzijn is het toegenomen aantal reizen dat we jaarlijks maken. Er wordt steeds vaker een stedentripje geboekt of een dagje lekker op avontuur gegaan binnen eigen land. De kledingkast van de zomer vraagt dan ook om vergrote functionaliteit: kleding voor iedere dag en iedere situatie. Vanguard heeft een collectie die perfect op deze trend inspeelt. Volledige vrijheid: stijlvol en klassiek met het comfort van moderne materialen. Of je nu de motor uit de garage haalt, of lekker wat gaat drinken met vrienden. Dat is het fijne van Vanguard; ze weten precies wat een man nodig heeft.

Duurzame kleding en eco-vriendelijke merken

De behoefte aan een verhoogde kwaliteit van leven is niet alleen op micro niveau te zien. De consument wordt ook steeds bewuster van de wereld om zich heen. Verantwoordelijke en duurzame kleding van eco-vriendelijke merken wordt hierdoor steeds populairder. Kledingstukken van bont of andere onvriendelijke materialen maken plaats voor bamboe stof.

duurzame kleding

Casual en toch stijlvol

Dat stukje comfort in kleding en levensstijl wordt ook uit de look gehaald. We willen er graag stijlvol uit zien, maar hoeven ook al lang niet meer strak in pak de straat op. Gewoon fijne, comfortabele stijlvolle kledingstukken gecombineerd met een kleurrijk paar schoenen. Een outfit die zowel op het werk, als in de bar of op vakantie gedragen kan worden. De casual tops en jeans van No Excess kom je bijvoorbeeld in steeds meer kledingkasten tegen. No Excess richt zich namelijk op de modieuze man die geïnteresseerd is in casual kleding zoals tops en jeans. Oog voor detail en liefde voor comfort zullen we maar zeggen!

De heuptasjes

Krijg je normaal de kriebels van een tas maar heb je ook teveel spullen om in je broekzakken kwijt te kunnen? Je hoeft je deze zomer niet meer te schamen als je met een heuptasje de straat op gaat. De belangrijkste trends van de jaren 80 en 90 hebben namelijk een ware comeback gemaakt in de mode. Dit betekent dat ook de heuptasjes weer hartstikke hip en trending zijn. Om een stoere look te creëren kun je variëren in materialen zoals leer, afgewerkt met een ruig ketting detail.

 

Leave a Response