Lifestyle

Handige elektronische snufjes voor in jouw thuiskantoor

Redactie MannenNieuws684 views
Handige elektronische snufjes voor in jouw thuiskantoor

Met een stevig bureau, een fijne stoel en een laptop creëer je eenvoudig een prima thuiskantoor. Maar er zijn altijd manieren om de werkplek nog comfortabeler te maken. Hoe aangenamer jouw kantoorruimte is, hoe beter je kunt werken. Verwen jezelf dus gerust eens met een aantal van de onderstaande elektronische snufjes. Ze komen zeker goed van pas!

Smart verlichting en LED-dimmer

Verlichting speelt een belangrijke rol op kantoor. Zorg ervoor dat het licht een neutrale (warm-witte) kleur heeft en niet té fel is. Voor extra gemak kun je de verlichting veranderen in smart verlichting. Zo kun je de lampen op afstand bedienen. Bijvoorbeeld met een smartphone of afstandsbediening. We raden je aan om gebruik te maken van energiezuinige LED verlichting en een bijpassende dimmer. Met een dimmer kun je het licht gemakkelijk wat zachter maken. Dat is fijn als je ’s ochtends rustig wil opstarten of ’s avonds laat in het donker werkt. Gebruik altijd een speciale LED-dimmer om knipperen te voorkomen. Je koopt dit soort dimmers en andere elektronica op https://nlshop.se.com/.

USB-stopcontact

Ook een innovatief USB-stopcontact is een handige toevoeging aan je thuiskantoor. Dit is een regulier stopcontact met twee extra USB-oplaadpoorten. Hier kun je dus nog extra apparaten aan opladen terwijl het standaard stopcontact al in gebruik is. Erg handig als de laptop en jouw telefoon tegelijkertijd stroom nodig hebben.

USB-stopcontact

Inbouwradio met slimme functies

Veel mannen kunnen beter werken met muziek op de achtergrond. Je kunt natuurlijk radio luisteren via de laptop of pc, maar het is fijner om hier een aparte radio voor te hebben. Ga voor een stijlvolle inbouwradio met FM-ontvangst, DAB+ en Bluetooth verbinding. Zo’n ingebouwde radio neemt geen ruimte in beslag en ziet er heel modern uit. Je bedient het met een touchscreen kunt het zelfs uitbreiden met extra luidsprekers.

Slimme luchtreiniger

Creëer een gezond binnenklimaat met een slimme luchtreiniger. Deze bedien je eenvoudig vanuit je bureaustoel met een app. De luchtzuiveraar zuigt lucht aan, vangt verontreinigende stoffen op met een filter en blaast vervolgens de schone lucht weer terug in de ruimte.

Elektrische rolgordijnen

Niets is zo onhandig als felle zonnestralen op je beeldscherm of in je ogen tijdens het werken. Besteed daarom ook voldoende aandacht aan de raamdecoratie in je thuiskantoor. Elektrische rolgordijnen zijn een praktische en luxe aankoop. De slimme variant kan worden bediend met een afstandsbediening of app en zelfs worden voorzien van een timer.

Welke elektronica ga jij toevoegen aan jouw thuiskantoor?

Leave a Response