KlussenWonen

Mannen en sanitair: klushandschoenen aan!

Redactie MannenNieuws1453 views
Sanitair

Niets ademt zoveel mannelijkheid als krachtig sanitair. Het design, het oersterke materiaal, het vooruitzicht om lekker te klussen, het maakt van sanitair echt een mannending. Jij hebt vast ook wel eens een flinke wastafel of luxe toiletpot in je handen gehad. Het koude gevoel van het keramiek maakt een oergevoel in je los. Je instinct vuurt je aan om te gaan bouwen. De gereedschapskist komt uit de berging tevoorschijn. Het kitpistool rust in de holster. Als een cowboy betreed je de badkamer, klaar om de ruimte om te toveren in een waar paradijs. Bij de badkamerspeciaalzaak heb je goed inkopen gedaan. Tijd om actief te worden!

Sanitair waarop je niet uitgekeken raakt

De keuze in sanitair zijn ruimschoots voldoende om jou een heel weekend aan het werk te houden. Als het klaar is, dan heb je ook wat. Terwijl je de dop van je flesje bier plopt overzie je de resultaten van al je inspanningen. Een mooi doel om naar te streven, toch? Maar waaruit kan je allemaal kiezen? Nou, denk onder andere aan:

  • Bad- en douchegarnituur, kranen & toebehoren
  • Bad, douche & toebehoren
  • Closet, bidet, zittingen & toebehoren
  • Comfort, Speciaal Sanitair & Preventie
  • Wastafels, meubels & accessoires

Als je daarmee niet slaagt, dan weten wij het ook niet meer. Echte klusnerds komen echt wel aan hun trekken. Bovendien haal je een wit voetje bij je vriendin als je voor haar die luxe whirlpool installeert. Natuurlijk is alleen sanitair van het hoogste niveau goed genoeg om jouw lief een wellness ervaring in haar eigen badkamer te bezorgen. Wedden dat jij gewoon met haar mee mag bubbelen in de jacuzzi als het werk gedaan is? Zeker als ze je tijdens het klussen met de spierballen heeft zien rollen. Als je ook nog eens aan duurzaamheid denkt, valt er alleen maar te winnen.

Sanitair van hoge kwaliteit

We hebben het dan wel over de fervente klussers, maar er is natuurlijk ook een grote schare mannen die liever op Netflix zit of in de groepsapp over voetbal praat. Begrijpelijk. We moeten ook niet overdrijven, de badkamer verbouwen is geen jaarlijks terugkerend agendapunt. Doe je het goed, dan kan je lange tijd vooruit. Perfect sanitair van goede kwaliteit ligt aan de basis van dit uitgangspunt. Neem geen genoegen met rommel maar kies voor praktisch onverwoestbaar materiaal. Diverse producenten bogen op soms meer dan een eeuw ervaring in het vak. Daarvan kan jij profiteren door met sanitair naar jouw smaak aan de slag te gaan. De badkamer wacht, verover hem, maak er wat moois van!

Leave a Response