Fashion

Vijf handige tips om minder aan kleding uit te geven in 2017

Redactie MannenNieuws1608 views
Minder geld uitgeven aan kleding

Shop till you drop

Wist je dat mannen zomaar even 800 euro per jaar aan kleding uitgeven? Dat bleek uit een studie die vorig jaar verscheen, waarvoor meer dan 1000 Nederlandse mannen ondervraagd werden over hun koopgedrag. Met 73 euro per maand geven mannen zelfs wat meer uit dan vrouwen, die blijven steken op 66 euro. Als je je uitgaven in 2017 wat in de hand wil houden, is kleding dan ook een goede start. Wij geven je alvast wat tips!

Shoppen voor slimme koppen: de outlet

Mannen kiezen voor kwaliteit. Een goed idee, want je kleding gaat zo heel wat langer mee, maar het kostenplaatje van al die kwaliteitsvolle kledingstukken loopt al snel op. Slimme koppen gaan dan ook naar de herenkleding outlet, zoals limango.nl, waar je kleding met hoge kortingen kunt kopen. Een ideale manier om kwaliteitsvolle basics te scoren, zoals een jeans, jacket of sweater, die je dan aanvult met goedkope mode uit de winkelstraat. Een Levi’s jeans combineer je dit seizoen bijvoorbeeld met sneakers, terwijl een beige sweater het goed doet met een hemd met een leuk patroon.

Kijk, klik en koop: aanbiedingen

Weet je nog hoe je oma vroeger aanbiedingen uitknipte uit de lokale krant om te gebruiken in de supermarkt? Vandaag is korting scoren gelukkig een heel stuk makkelijker. Noteer alvast de twee grote koopjesperiodes in je agenda (één na Kerst, de ander voor de zomervakantie), om dan uitgebreid te gaan shoppen. Op Singles’Day (11 november) en Black Friday en Cyber Monday (de vrijdag en maandag na Thanksgiving) vind je dan weer online heel wat mooie kortingen. Andere sites, zoals limango.nl, hebben het hele jaar door heel wat leuke aanbiedingen. Hou je ogen dus vooral goed open en sla toe wanneer de prijs interessant is!

Think before you click: internet shoppen controleren

Dat internet shoppen aan een ware opmars bezig is, is wel duidelijk. Shoppen vanaf de bank, met een pakje dat voor de deur wordt geleverd, is immers niet alleen leuk, maar ook lekker comfortabel. Deze sites weten echter hoe ze klanten moeten verleiden om nog meer te kopen dan dat je eigenlijk van plan was. Ze maken het betalen erg makkelijk, zodat je in een paar minuten je geld hebt uitgegeven, of laten je zelfs pas betalen na ontvangst.

Geen geld, geen uitgaven: sparen

Geld uitgeven is makkelijk, geld sparen is andere koek. Met een automatische overschrijving tussen je betaal- en spaarrekening zet je aan het begin van elke maand een vast bedrag opzij. Dat geld staat dan vast op je spaarrekening, en is zo veilig voor al je uitgaven aan kleding

2017: het jaar van de slimme aankopen

Met deze tips voor internet shoppen, aanbiedingen en sparen maken miskopen en impulsieve uitgaven in 2017 hopelijk heel wat minder kans. En heb je binnen mum van tijd een goed gevulde kledingkast én portemonnee!

Leave a Response