Automotive

Vergeet de gladde autoverkoper: koop nu veilig online je auto

David1240 views

Autoverkopers hebben over het algemeen geen enorm goede naam. Ze zijn glad, houden je aan het lijntje en proberen ondertussen met zo weinig mogelijk moeite geld aan je te verdienen. Dat creëert een drempel die veel mensen remt om een auto te gaan kopen.

Gelukkig is er tegenwoordig een alternatief, want net als kleding, films, elektronica en allerlei andere dingen, kun je nu ook auto’s veilig en snel online aanschaffen. Bynco is een nieuwe dienst waarbij je tweedehands auto’s volledig rijklaar kunt kopen, gewoon met behulp van iDeal en transparante voorwaarden.

Duidelijkheid en jij als koper voorop

Bij veel autodealers kan er volop onderhandeld worden over de prijs van de auto. Voor de meeste mensen lastig, want hoe vaak koop je nou eigenlijk een auto? De verkoper daarentegen weet precies wat hij doet, wat resulteert in een prijs die vaak met name in het voordeel is van de autoverkoper.

Maak je gebruik van Bynco, dan is dit in elk geval een zorg minder. Op dit online autoplatform zie je alle tweedehands auto’s die het platform op voorraad heeft met vaste, en belangrijker nog, eerlijke prijzen. Eindeloos onderhandelen en twijfelen is er dus niet meer bij.

Ga je een tweedehands auto kopen, dan wil je natuurlijk ook zeker weten dat er geen gebreken aanwezig zijn. De auto’s die Bynco aanbiedt zijn daarom al vooraf gekeurd en rijklaar wanneer je ze op de site kunt bekijken. Bovendien kun je auto’s de eerste 14 dagen na de aankoop vrijblijvend terugbrengen wanneer je minder dan 200 kilometer gereden hebt. Daarnaast heeft iedere auto een garantie van minimaal 180 dagen.

Je loopt dan ook een stuk minder risico met je ‘nieuwe’ auto dan wanneer je elders een tweedehands model aanschaft.

Het begin van het einde voor de dealer?

Voor veel mensen die op zoek zijn naar een auto biedt Bynco uitkomst. Is dit dan ook het einde van de dealer, zoals we die al decennia kennen? Dat misschien voorlopig nog niet, maar het gemak dat het platform biedt doet sterk denken aan normale online winkels waar je bijvoorbeeld kleding of elektronica koopt. Al jaren zien we onder invloed van deze winkels dat fysieke winkels het lastiger krijgen en het soms zelfs niet redden.

In het geval van de autoverkoop een prima ontwikkeling wat Mannennieuws.nl betreft, want met de quasi-klantvriendelijkheid van de gemiddelde autoverkoper zijn veel mensen inmiddels ook wel klaar.

 

Leave a Response