Fashion

De 10 beste Halloween kostuums voor mannen

Joris2931 views
Halloween jack-o'lanters

Volgende week maandag is het eindelijk weer Halloween, een traditie die is overgewaaid uit Amerika maar de laatste jaren ook bij ons ontzettend populair is geworden. Naast carnaval is dit de uitgekozen gelegenheid om je eens heerlijk te verkleden en hieronder vind je alvast wat inspiratie om alle aandacht op jou (en eventueel je vrienden) te vestigen. In de Verenigde Staten kan je tot wel $10.000 verdienen met het beste kostuum, wat eveneens verklaart waarom sommige Amerikanen zoveel tijd (en geld) hierin investeren. Maar zoals je hieronder zal merken, hoeft een goed Halloween kostuum niet altijd veel geld te kosten.

De 5 beste individuele kostuums voor Halloween

1. Jurassic World Margherita Man

Jurassic World Margherita Man
Bron afbeelding

Als er één scene is die iedereen zich herinnert uit Jurassic World, is het wel de geniale man die tijdens een verwoestende Pterodactylus-aanval met gevaar voor eigen leven zijn drankje redt. Daarom is dit kostuum een absoluut schot in de roos.

2. One night stand

One Night Stand Halloween kostuum
Bron afbeelding

Deze woordspeling gaat misschien een beetje lost in translation in het Nederlands, maar voor de mensen die ‘m doorhebben, is dit een geniale vondst. En daarbij, je wilt je toch onderscheiden van de rest?

3. Nintendo Game 007

James Bond Goldeneye Halloween kostuum
Bron afbeelding

Toegegeven, in dit Halloween kostuum kruipt wat meer tijd, werk en geld, maar soms moet je er wat voor over hebben. Het resultaat spreekt voor zich.

4. Ginger bread man

Ginger bread man halloween kostuum
Bron afbeelding

Het ultieme bewijs dat een goed Halloween kostuum niet altijd veel geld hoeft te kosten. Simpel en geniaal. Helaas enkel voor de gingers. Tenzij je je haar wil kleuren of een pruik opzetten.

5. Naakte Sim

Sims Halloween kostuum
Bron afbeelding

Halloween is voor veel vrouwen de uitgekozen aangelegenheid om zo weinig mogelijk kleren aan te doen, maar als man hoef je dit gelukkig niet te doen dankzij dit geweldige Sims-kostuum.

De 5 beste groepskostuums voor Halloween

1. Shame of Thrones

Game of Thrones Shame kostuum
Bron afbeelding

Geniaal in zijn eenvoud, met dit kostuum zullen jij en je vrienden ongetwijfeld op vele lachspieren werken. Een vrouwelijke vriendin kan zich altijd verkleden als Cersei, maar een opblaaspop is zoveel grappiger. En de eenzaamste onder de vrienden kan deze mee naar huis nemen als trofee.

2. Leonardo Di Oscario

Leonardo Di Caprio Oscar kostuum

Leonardo Di Caprio heeft dit jaar eindelijk zijn welverdiende Oscar te pakken gekregen. Het heeft hem bloed, zweet en tranen gekost en dat moet gehuldigd worden. Hij heeft er tenslotte voor met een beer moeten worstelen en tot de bodem van de oceaan moeten zinken. Want wij weten allemaal dat er genoeg plaats op de deur was, Rose! Jij en je vrienden hebben dus keuze genoeg uit al zijn onvergetelijke rollen. Vergeet je Oscar niet!

3. Speelgoedsoldaatjes

Speelgoedsoldaatjes halloween kostuum
Bron afbeelding

Zoals Leonardo hierboven heeft bewezen, vereisen de beste dingen in het leven soms een hele boel tijd en energie. Met dit Halloween kostuum is het niet anders, maar mits het goed wordt gedaan, is het resultaat om duimen en vingers bij af te likken. Daarbovenop gaat er ook nog eens een kinderdroom in vervulling. At ease, soldiers!

4. French Kiss

French Kiss halloween kostuum
Bron afbeelding

Net zoals de ginger bread man hierboven, een schitterend lowbudget Halloween kostuum. Breng zeker je baguettes mee!

5. 300 Spartans

300 halloween kostuum
Bron afbeelding

Als jij en je vrienden meerdere dagen per week in de gym doorbrengen, is dit het perfecte kostuum om met je afgetrainde lichamen te pronken. Of je kiest de gemakkelijke oplossing, en je airbrusht een sixpack. This is Spartaaaa!

Bonus: De 3 beste Halloween films

Hieronder volgen alvast de 3 beste films om in de Halloween sfeer te komen. Vergeet de popcorn niet!

1. Scream (1996)

Een seriemoordenaar die een klein stadje teistert waardoor niemand veilig is. Het is geen wonder dat er tal van sequels (inclusief een televisiereeks) gemaakt zijn.

2. Dracula (1931)

Bij Halloween horen nu eenmaal griezelige, bovennatuurlijke wezens en vampiers zijn daar een van. Voor vampiers nichterig werden dankzij de Twilight saga, waren ze best eng.

3. Texas Chainsaw Massacre (1974)

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal van een man in Texas die doordraaide en besloot zijn kettingzaag op mensen uit te testen. Deze klassieker legde de basis voor elke horrorfilm: rondborstige bimbo’s moeten eraan!

3 beste Halloween films

Of je je nu individueel verkleedt, of kiest voor een geweldig groepskostuum met je vrienden, met deze 10 geweldige Halloween kostuums kan het niet fout lopen. Als je nog geweldige ideeën voor Halloween kostuums hebt, mag je ze altijd in de comments delen.

Joris
Geboren met een pen in de hand, wereldreiziger, foodie, sporter, filmfanaat en taalliefhebber.

Leave a Response