Lifestyle

4 drukwerk producten voor verschillende toepassingen

Redactie MannenNieuws624 views
4 drukwerk producten voor verschillende toepassingen

Drukwerk is er in vele soorten en maten. Van flyers en visitekaartjes tot relatiegeschenken en stickers. Hoewel steeds meer drukwerk wordt vervangen door digital printing, zal traditioneel drukwerk altijd blijven bestaan.

Tegenwoordig maakt het niet meer uit waarop je een toepassing print. Er zijn namelijk  talrijke printtechnieken waardoor je op bijna alle materialen kunt printen. Hierdoor zijn de mogelijkheden in drukwerk eindeloos. Bijna alle drukwerk producten kunnen worden gebruikt in diverse branches. Wel heb je te maken met bepaalde trends per branche. Daarnaast zijn er verschillende producten die voor meerdere toepassingen gebruikt kunnen worden. Een aantal voorbeelden hiervan vind je hieronder. 

Gepersonaliseerde plastic pasjes

Pasje bedrukken kan voor heel veel verschillende toepassingen. Je gebruikt ze als toegangspasje voor de sportschool of hotelkamer. Daarnaast kun je ze ook inzetten als visitekaartje of gebruiken als betaalkaart. Het leuke aan plastic pasjes met bedrukking is dat je ze naar wens kunt personaliseren, bijvoorbeeld met een gepersonaliseerde kortingscode en de naam van een klant.

V-borden ontdekt door particulieren

V-borden worden vooral veel gebruikt door makelaars voor het aanprijzen van appartementen en andere woningen zonder tuin. Daarnaast zijn v-borden nu ook ontdekt door particulieren, namelijk voor geboorteborden. Met een geboortebord op het raam van je huis laat je zien dat er een baby is geboren. Dit is momenteel een erg grote trend onder nieuwe ouders. 

Veelzijdige raamstickers

Raamstickers

Raamstickers gebruik je niet alleen op je gevel als reclamemiddel of decoratie. Raamstickers maken is heel veelzijdig, je kunt er bijvoorbeeld ook nuttige informatie mee tonen bijvoorbeeld je openingstijden of de link naar je website. Raamstickers kunnen ook gebruikt worden om een ruimte af te plakken voor meer privacy. Dit zie je veel in vergader hokken of callcenters.

Niet alleen voor bewegwijzering 

Een vouwkaart is een grote kaart die eenvoudig opvouwbaar is. Zo kun je de kaart gemakkelijk meenemen in een broekzak of tas. Je kent dit soort kaarten waarschijnlijk als routekaart of plattegrondkaart. Naast kaarten voor bewegwijzering worden vouwkaarten ook gebruikt voor de promotie van een campagne. Het voordeel van een vouwkaart is dat je er ondanks het kleine formaat veel informatie op kwijt kunt.

Naast de bovenstaande voorbeelden zijn er nog veel meer drukwerk producten die je kunt inzetten voor meerdere toepassingen. Dit laat zien hoe veelzijdig de mogelijkheden met drukwerk is. Zet dus ook traditioneel drukwerk in naast je online activiteiten, je zal zien dat dit een positief effect heeft.

Leave a Response