Reizen

4 goede bestemmingen voor een autovakantie met de mannen

Redactie MannenNieuws836 views
4 goede bestemmingen voor een autovakantie met de mannen

Hoeveel we ook van onze partners houden, soms moet je er gewoon even tussenuit en onder de mannen zijn. Daarom is er niks mis met een mannenvakantie met je maten. Sterker nog, waarschijnlijk is je partner ook blij om even van jou af te zijn, zeker wanneer de coronacrisis achter de rug is en de lockdown helemaal afgelopen is. Natuurlijk beloof je niet naar andere vrouwen (of mannen) te kijken op vakantie, en jij houdt je netjes in maar doet natuurlijk wel mee aan de vunzige praat met de mannen. Daar zijn we immers mannen voor, en wat is lekkerder dan onder het genot van een halve liter bier vrouwen te bespreken?

Om ter plekke de bewegingsvrijheid te garanderen en omdat we gewoon graag achter het stuur zitten, is een autovakantie is een goede optie voor een vakantie met je vrienden. Van tevoren moet je natuurlijk even de beste en meest betaalbare autoverzekering berekenen die je ervan verzekert ook in het buitenland uit de brand geholpen te worden, en dan kun je op vakantie! Waar naartoe? Wij geven vier tips voor goede bestemmingen voor een autovakantie met de mannen.

Slowakije

Slowakije is het minder bezochte broertje van Tsjechië en biedt eigenlijk dezelfde dingen voor minder geld. De hoofdstad Bratislava is een gezellige stad met leuke bars waar jullie samen aan het uitstekende lokale bier kunnen. Verderop in het land kun je de bergen in en is alles nóg veel goedkoper. Iedere avond goedkoop uiteten en voor weinig geld aan het bier dus, in een vriendelijk land met leuke stadjes en mooie natuur.

Hongarije

Nog een bestemming waar je goedkoop aan het bier kunt én lekker kunt eten voor bijzonder weinig geld, is Hongarije. Voor het landschap hoef je niet te gaan; een groot deel van Hongarije is net zo plat als Nederland. Wel is er het Balatonmeer voor recreatie, en is Boedapest simpelweg één van de mooiste hoofdsteden van Europa, waar je ook nog leuke escape rooms vindt en een van de vele badhuizen kunt bezoeken. Sla zeker de lokale keuken niet over. Deze is weliswaar wat vettig, maar ook lekker kruidig en hartig. Doe je ook voor een appel en een ei tegoed aan watermeloenen, want die zijn hier exponentieel goedkoper dan bij ons in Nederland.

Autovakantie met de mannen

Slovenië

Als je het natuurschoon van Oostenrijk zoekt maar graag lagere prijzen wilt, dan kun je uitstekend terecht in Slovenië. Het land lijkt erg op Oostenrijk en is ronduit schitterend. Ga zwemmen in het (koude) meer van Bled of het meer van Bohinj, kanoën of kajakken op de riviertjes, kijk naar mensen op een terrasje in de lieflijke en jeugdige hoofdstad Ljubljana of bezoek een muziekfestival in Skofja Loka.

Zuid-Duitsland

Blijf je liever iets dichterbij huis in een land waarvan je taal (een beetje) spreekt, dan is Zuid-Duitsland ook nog een optie. München is een leuke stad met bierhallen waar je je als mannen helemaal thuis gaat voelen, te midden van serveersters in lederhosen. Als je de bergen in wilt, zijn deze ook in de buurt. Bezoek voor een leuke kick een rodelbaan voor een paar gave ritjes van de berg af.

Leave a Response