GadgetsLifestyle

5 Tools om jouw smartphone te upgraden

Redactie MannenNieuws725 views
Tools om jouw smartphone te upgraden

Iedereen kent wel het gevoel van het kopen van een nieuwe smartphone. Dat moment dat je de telefoon uit de verpakking haalt, het plastic van het scherm haalt en je de telefoon voor het eerst in de hand houdt. Toch zijn er nog een aantal accessoires waar je aan moet denken bij het aanschaffen van een smartphone. Denk daarbij maar aan een Simkaart, een hoesje en andere upgrades van je telefoon. Hier behandelen we nog een paar andere upgrades!

Een hard case

Allereerst natuurlijk een hard case. Deze is enorm belangrijk voor als je jouw telefoon een keer laat vallen. Wat daarbij ook geen kwaad kan, is een beschermend glas voor je scherm. Bij veel winkels zie je deze glazen schermen liggen, maar we zouden adviseren om dit bij een echte winkel te laten doen. De goedkopere varianten zijn namelijk minder geschikt voor vallen en stoten. Dit in tegenstelling tot de schermen die de providers of officiële retailers aanbieden.

VPN voor je smartphone

De beveiliging van data op je smartphone is een belangrijk topic. Dit kun je op verschillende manieren bereiken. Het aanmaken van een goed wachtwoord, wellicht vingerafdrukherkenning of zelfs herkenning van jouw gezicht zijn opties. Een andere optie is een VPN verbinding voor smartphone, waarmee je kan surfen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over jouw online veiligheid. Een dergelijke tool zorgt ervoor dat de data die je verzendt en ontvangt voorzien is van encryptie. Hierdoor is de data nutteloos als deze onverhoopt onderschept wordt. Daarnaast verbergt zo’n app ook jouw locatie als je over het internet surft. Hierdoor ben je niet alleen veiliger, je hebt ook nog eens de mogelijkheid om content te raadplegen die wellicht in jouw land niet beschikbaar is.

5 Tools om jouw smartphone te upgraden

Launcher App

Wil je jouw smartphone helemaal naar jouw wensen inrichten, dan kun je ervoor kiezen om een Launcher app te downloaden. Met een launcher app heb je de mogelijkheid om je gebruikersinterface aan te passen, waarbij je ook nieuwe thema’s kunt gebruiker, nieuwe visuele stijlen kunt integreren of extra functies op je smartphone kunt zetten.

Powerbank

Ook een powerbank is een must-have accessoire bij een nieuwe smartphone. Het stelt je namelijk in staat om langer met je telefoon door te kunnen, zonder dat je direct een stopcontact nodig hebt. Hoe vaak je een smartphone kunt opladen met een powerbank, is afhankelijk van het aantal mAh. De meeste nieuwe toestellen beschikken over een batterij van ongeveer 4.000 mAh. Koop je dus een powerbank van 10.000 mAh, dan kun je je smartphone ruim twee keer opladen.

We hebben het hierboven ook al kort gehad over een hard case. Er zijn tegenwoordig zelfs hard cases met een ingebouwde powerbank. Deze powerbank zit dan geïntegreerd in de hard case. Deze laadt jouw telefoon draadloos op, zodat je er ook geen kabel voor nodig hebt. Helemaal ideaal!

Koptelefoon

Tot slot mag een goede koptelefoon ook niet ontbreken. Een goede koptelefoon gaat je namelijk in veel gevallen enorm helpen. Hoe lekker is het bijvoorbeeld om ongestoord op je telefoon een film of serie te kijken? Of juist tijdens het sporten je volledig te kunnen focussen op je work-out? Een koptelefoon gaat je hierbij helpen. Er is een enorm aanbod aan zowel oortjes als koptelefoons. Het is daarom belangrijk om voor jezelf duidelijk te hebben waarvoor je deze precies wilt gebruiken en wat je budget is.

Er zijn dus verschillende accessoires voor je smartphone die van toegevoegde waarde zijn. Het mooie van een groot deel van deze accessoires is ook nog eens dat je deze naar eigen wens kunt kopen. Waar wacht je nog op? Upgraden die smartphone!

Leave a Response