Lifestyle

5x Leuke en betaalbare cadeaus voor mannen

Redactie MannenNieuws962 views
betaalbare cadeaus mannen

De verjaardag nadert en weer zijn er geen cadeauwensen om te verzinnen. Daarom helpen we graag bij het vinden van een passend cadeau! Deze vijf tips zijn betaalbaar en toegankelijk, maar vooral heel leuk om te geven en om te ontvangen. Pak het goed in (of laat het inpakken door de verkoopmedewerker) en je maakt er iemand heel erg blij mee!

Heerlijk een tijdschrift lezen

Geef iemand een proefabonnement cadeau! Het aanbod aan tijdschriften is ontzettend groot. Met een tijdschrift kan iemand uren leesplezier ervaren en even heerlijk ontspannen. Dat gun je toch iedereen? Met een proefabonnement geef je een betaalbaar cadeau, iets tastbaars én inspirerende content. Mannen tijdschriften zijn er veel, waardoor het aanbod om uit te kiezen ook erg divers is. Een aanrader is bijvoorbeeld Men’s Health. Dit (bijna) maandelijkse tijdschrift voor echte mannen bevat alles over fitness & sport, gezondheid, voeding, relaties, erotiek en meer. Of denk aan de Quest, waarin alles staat over wetenschap, maar dan op een leuke en toegankelijke manier verteld. Elke maand lees je in de Quest weer antwoorden op alledaagse vragen. Ook de TopGear, Quote, KIJK, ComputerTotaal en Mannen Magazine zijn leuk om als proefabonnement te geven. Zo kan iemand kennismaken met het tijdschrift en genieten van uren leesplezier!

Verzorgingsproducten voor mannen

Vrouwen houden van crèmes, een fijne showergel of goede shampoo. Maar mannen kunnen daar ook van genieten! Het komt altijd goed van pas en vaak zijn deze producten ook nog eens te koop in de vorm van een mooi geschenkset. Je krijgt er daardoor vaak nog een leuke toilettas bij ook, terwijl je er een hoop op kunt besparen. Ideaal!

Geurtjes voor mannen

Een lekkere geur in een mooie flacon kan een echte eyecatcher zijn als cadeau. Een geurtje ziet er mooi uit en daar kan je nooit genoeg van hebben! Is de ontvanger sportief of houdt hij van een luxe uitstraling? Kijk of je deze eigenschappen terug kan laten komen in de geur. Ook kan hij dol zijn op een bepaald merk, een bijpassende geur zou een prachtig cadeau kunnen zijn.

Bioscoopbon

Even een filmpje pakken is ook hartstikke gezellig! Nodig de ander uit om op jouw kosten naar de bioscoop te gaan of geef de ontvanger een bioscoopbon, zodat hij zelf een film uit kan kiezen. Een ontspannen tijd en leuk avondje uit! Het is niet voor niets het leukste cadeau voor in het donker!

Leave a Response