Gadgets

Handige Amazon gadgets

Tom van Pinxteren861 views
Amazon gadgets

Op Amazon zijn er talloze gadgets en spullen te verkrijgen. Wat heb je eigenlijk aan al dat spul. In dit artikel worden een aantal gadgets behandeld die wel echt handig zijn. Dit zijn ideale aankopen voor een cadeautjesspel tijdens de feestdagen. 

Het flexibele toetsenbord 

De eerste Amazon gadget is het flexibele toetsenbord. Tegenwoordig kan je bijna overal werken. Het is wel zo handig om dan de beschikking te hebben over spullen die makkelijk te verplaatsen zijn. Dit toetsenbord rol je zo op en stop je in je tas. Ook is het gemaakt van materiaal wat tegen water kan. De oplossing voor mensen die 5 keer per jaar hun drinken over het toetsenbord heen gooien.

De laptopstandaard/ventilator

De mensen die veel op een laptop werken, kennen het probleem. Na een tijd intensief gebruiken raakt het apparaat oververhit. De laptop wordt warm en begint allerlei geluiden te produceren. Zeker wanneer je apparaat wat ouder is, kan hij hierdoor uitvallen. Dat wil natuurlijk niet. Met de laptopstandaard met ingebouwde ventilator blijft je laptop koel. Je kan dus lekker blijven werken zonder dat je het risico loopt om gegevens te verliezen. Het is een van de Amazon gadgets die iedereen zou moeten hebben.

Paraplu light saber

Dit valt een beetje onder de onzinnige Amazon producten, maar het is wel leuk. Deze paraplu heeft ingebouwde verlichting. Tijdens de donkere herfst en winterdagen loop je alsnog in het zonnetje. Ook als Star Wars fans wil je natuurlijk niks liever dan met een light saber de regen in.

Een Warmtebox

We weten allemaal wat een koelbox is. Stel je eens voor dat de koelbox je eten juist opwarmt. Dit is een van de beste Amazon gadgets die er is. Je kunt van een lekkere warme lunch genieten in je pauze, zelfs als je niet over een keuken beschikt. Dit is ideaal voor mensen die complete maaltijden voorbereiden of regelmatig de restjes van de avond ervoor eten. De warmtefunctie komt vast goed van pas op koude dagen op de werkplaats.

Amazon gadgets kopen

Haakjes voor in je auto

In je auto is een plek om je jas en tas op te hangen wel handig. Zeker als je een net colbertje draagt die je niet om de dag naar de stomerij wil brengen. Met de haakjes voor aan de rugleuning van je stoel is dit probleem zo opgelost. Waarschijnlijk is het niet een van de bestverkochte producten van Amazon, maar voor sommige mensen is het ongetwijfeld handig.

Smartphonehouder voor op je fiets

Dit vind ik persoonlijk een van de best Amazon gadgets. We wonen in een fanatiek fietsland. Een rondje fietsen is dan ook een hobby die de Nederlander graag doet. Echter is het onveilig en verboden om je telefoon in je handen te hebben terwijl je fietst. Daarom is de smartphonehouder voor op het stuur van je fiets de oplossing. Zo zie je tijdens het rijden toch of je berichten of belletje binnenkrijgt. Voor de wat gevorderde fietser is deze gadget ook ontzettend handig om te gebruiken als navigatie. Wanneer je een lange tocht maakt, is de route soms moeilijk te onthouden. Met je telefoon op je stuur kan dit niet misgaan.

Blauwlicht protector 

We kijken de hele dag naar schermen die blauwlicht uitstralen. Te veel hiervan is slecht voor onze ogen. Amazon biedt een screenprotector aan voor je laptop die het schadelijke licht tegenhoudt. Overigens bieden ze ook een bril aan zonder de sterkte met dezelfde functie. Zo kan je rustig de hele dag achter je laptop werken.

Amazon muismat

Als je de hele dag achter een bureau werkt, ga je uiteindelijk in een verkeerde houding zitten. Dit heeft vervelende gevolgen op zowel de korte als lange termijn. Met Amazon muismat los je dit op. Het is een soort armsteun die je vastmaakt aan het begin van je bureau. Zo heb je een steun en een muismat in een vaste positie. Dit zorgt ervoor dat je minder snel in een verkeerde houding gaat zitten. Of het echt zo werkt is de vraag, maar het is wederom een interessante gadget van Amazon.

Alle Amazon gadgets blijven een beetje prullaria. Het zijn goedkope aankopen, maar of ze erg lang meegaan is altijd afwachten. De omschrijving van deze producten is hoopvol en wellicht zit er wat tussen waar je echt wat aan hebt. Je kan ook zelf opzoek naar geinige gadgets, want het aanbod van Amazon is gigantisch. Lees in het volgende artikel over een aantal van de handigste smarthome gadgets die verkrijgbaar zijn. Zo verander je jouw huis in een slim huis.

Leave a Response