Vrouwen

Daisy Ridley, de ster van Star Wars, is heel lief

David1356 views

Sinds de overname van LucasFilms door Disney, kunnen we ieder jaar weer genieten van een nieuwe Star Wars-film. In de vervolgen, episode VII, VIII en IX, komt er telkens één bijzonder leuke en belangrijke persoon voor: Daisy Ridley, die Rey speelt, één van de hoofdpersonen van de serie.

De 24-jarige Daisy Ridley is een bijzondere verschijning, want niet alleen werd ze geroemd om haar acteerwerk in The Force Awakens, ze is ook nog eens bloedmooi en schattig.

De vragen voor Daisy Ridley

Josh Gad, een vriend van Daisy en (stem)acteur die bekend is van onder meer Frozen, begon een viralgrap met Daisy als hoofdpersoon. Hij wilde namelijk heel graag weten wat er gaat gebeuren in de nieuwe Star Wars-film en viel haar in filmpjes continu lastig met vragen, die ze uiteraard niet wil beantwoorden.

Er zijn inmiddels vier filmpjes geplaatst waarin de charmante Daisy steeds voorkomt, dit is de laatste:

Wat is ze mooi he?

Goed, in de filmwereld zijn de meeste acteurs en actrices wel van het kaliber ‘model’, maar wat ons betreft steekt Daisy daar toch nog ietsjes bovenuit. Ze was in The Force Awakens al mooi, maar in kleding en met make-up uit deze wereld is ze nog net wat mooier, kijk maar naar de onderstaande foto van Daisy bij de Oscar-uitreikingen van vorige week.

Krijgt ze een grote rol in de volgende Star Wars-film?

Het personage Rey, dat Ridley speelt, is niet de belangrijkste persoon in The Force Awakens, hoewel het wel één van de grotere rollen is. De vraag is dan ook wat haar rol gaat worden in de film die dit jaar uitkomt: The Last Jedi.

Zonder spoilers kunnen we afgaande op het einde van de vorige film er wel vanuit gaan dat ze een aanzienlijke rol gaat krijgen, waarschijnlijk zelfs groter dan in The Force Awakens.

Dat is dus goed nieuws voor wij mannen! Mogen we Rey al de opvolger noemen van Prinses Leia die in de jaren ’90 het hoofd van alle mannen op hol liet slaan? Dat misschien nog niet, maar ze is hard op weg naar een soortgelijke status.

Foto Ridley bij Oscars: Tinseltown / Shutterstock.com

Leave a Response