GadgetsLifestyle

De 5 beste gadgets van 2019

Redactie MannenNieuws1241 views
Gadgets

Luxe voor mannen is vaak anders dan vrouwenluxe. Waar vrouwen graag vaker en breder willen winkelen om zo veel mogelijk luxe aan te schaffen, kunnen wij mannen helemaal warmlopen voor bepaalde gadgets. Ieder jaar verschijnen er weer een aantal gadgets op de markt die in ieder geval de moeite van het bekijken waard zijn. Maar het is natuurlijk nog mooier als je ze aan kunt schaffen. Voor 2019 hebben we de vijf geweldige gadgets geselecteerd.

  1. LG Signature Oled TV: tv laten verdwijnen  

Mannen en tv’s zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe moeten we anders op de hoogte blijven van onze favoriete sportclubs? Veel vrouwen vinden de tv een onding in de woonruimte. Met de LG Signature Oled TV laat je de televisie gewoon verdwijnen in een langwerpige cassette. Deze gadget is er een die niet zou misstaan in het huis van de toekomst. Je kunt de tv hiermee namelijk weg laten zakken in een langwerpige cassette. Het enige wat overblijft is een 2-kanaals 100W front-firing Dolby Atmos-audiosysteem.

  1. FoldiMate: je maat doet de was

Ook de FoldiMate zal menig (vrijgezellen) mannenhart sneller laten kloppen. Geen gedoe meer met die was opvouwen. Dat doet je nieuwe maatje, de FoldiMate. Je stopt gewoon je schone was in het apparaat en het komt er opgevouwen uit. Het maakt niet uit of het een overhemd is of een T-shirt, het komt er allemaal keurig opgevouwen uit.

  1. LG HomeBrew: eigen bier brouwen

Mannen en bier. Menig man heeft weleens geprobeerd, of erover gedacht, om zijn eigen bier te brouwen. Een langdurig proces, maar niet als je de LG HomeBrew inschakelt. Hiermee kun je wel vijf liter bier brouwen in twee weken. Je hebt er speciale capsules voor nodig en die zijn er ook nog eens in verschillende typen bier, namelijk de Tsjechische Pilsener, de Amerikaanse IPA, English Stout, Belgisch Witbier en American Pale Ale. Proost!

  1. Y-brush tandenborstel

Kiss-proof (of gewoon klaar voor de dag) in tien seconden, wie wil dat niet? Dan kan met de nieuwe tandenborstel van Y-brush. Deze gadget maakt gebruik van sonische trillingen, waardoor je hele gebit binnen enkele seconden gereinigd wordt. De Y-Brush borstelt al je tanden tegelijk. Je doet een beetje tandpasta op het mondstuk, plaatst het in je mond, motor aan, een beetje kauwen en klaar is Kees. Alle hoeken en gaten van je gebit zijn gereinigd. Klinkt simpel en aantrekkelijk toch?

  1. Android Moviphone: films projecteren

Wil je lekker een filmpje kijken in je bed, maar heb je in de slaapkamer geen tv en kijk je daarom gewoon op je smartphone? Met de Android Moviphone kijk je alsnog naar groot beeld. Deze gadget heeft namelijk een ingebouwde projector voor een geweldige filmbeleving. Het enige wat je nodig hebt is een lege muur waarop je het beeld kunt projecteren. En wellicht een stabiele hand, of gewoon een statief of ander steuntje natuurlijk.

Gadgets en kosten

Aan al die gadgets hangt een flink prijskaartje. Daarvoor kun je sparen, maar je kunt ook besparen op bepaalde vaste lasten. Denk aan de energiekosten, verzekeringen, boodschappen… Ga zo maar door. Verzekeringen en energie vergelijk je bijvoorbeeld online, zodat je goedkopere deals kunt scoren. Lagere energietarieven zorgen er ook nog eens voor dat je minder betaalt voor de extra energie die je waarschijnlijk zult verbruiken met al die gadgets. Dat is nog eens een win-winsituatie. Een waar je vrouw ook nog blij zal zijn.

 

Leave a Response