Lifestyle

De verpakking, de perfecte manier om iemand mee in te pakken!

Redactie MannenNieuws1021 views
Juiste verpakking

Online shoppen is helemaal van nu. Fysieke winkels verdwijnen niet voor niets. De ene na de andere webshop wordt gelanceerd. De koper kan alles op het internet vinden wat hij zoekt. Er hoeft maar gegoogled te worden, even vergelijken en je hebt het. 

Het is dus belangrijk voor ondernemers met een webshop om je te onderscheiden van al die talloze andere webwinkels. Dit kun je doen door je vindbaarheid te verbeteren in google of door druk bezig te zijn met social media. Maar ook de zogeheten life-after-sales is belangrijk voor engagement. Dit zorgt ervoor dat als een klant in de toekomst nog iets nodig heeft, hij nog een keer bij jouw website bestelt! 

De juiste verpakking

Verpakking

Je moet dus fris in het geheugen blijven van je klant en dat begint bij de juiste verpakking met jouw merknaam en logo erop en misschien wel een flyer in de doos met korting op de volgende bestelling. 

Laten we beginnen bij de verpakking. Je krijgt in het leven niet vaak een tweede kans voor een eerste indruk. Maar als je een webshop hebt en je klant heeft een bestelling geplaatst, krijg je dat wel. De bezorging van het pakket is iets waar de klant naar heeft uitgekeken en als je dit als bedrijf zijnde goed aanpakt heb je er een trouwe klant bij. Zorg ervoor dat je een stevige doos of zak hebt om de spullen in te verzenden en dat alles netjes is ingepakt. Je kunt er dan voor kiezen om deze verpakkingen te bedrukken met jouw eigen logo. Met een opvallend logo ziet de ontvanger van het pakket gelijk van wie het afkomstig is en blijf je top of mind. 

Etiketten op rol

Mocht dozen en zakken bedrukken met jouw eigen logo niet helemaal zijn wat je zoekt. Dan kun je er ook voor kiezen om etiketten op rol te laten bedrukken. Hiermee bedruk je alleen de etiketten met jouw eigen logo en maak je van je pakket toch, voor de klant, herkenbaar item. Ook kun je ervoor kiezen om tape te laten bedrukken met jouw eigen logo. Dit kan vooral handig zijn voor het verpakken van dozen om deze goed mee dicht te maken. 

Alles samengevat zijn verpakkingen en etiketten met jouw logo de beste communicatiemiddelen om jouw merkbeleving en naamsbekendheid naar een hoger level te brengen. Hierdoor weet je klant wie je bent en kan dit hem sneller verleiden om opnieuw online bij jou te winkelen! 

Kijk eens bij een drukbedrijf om je etiketten met je eigen logo te maken.

Leave a Response